Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде пак ќе прашам, утре или во среда ќе ги работиме кејсовите менаџмент или пак ништо не кажал шуклев за тоа? :)

moze li nekoj od kolegita da mi pomogne...sakam da znam dali dokolku go smenam smerot...konkretno sakam da idam od e-biznis na finansiski menadzment...dali mi se vazat polozenite predmeti,posto prva mi e cista...potocno me interesira dali ke mi go priznaat statistika...aj ve molam za pomos,nekoj sovet:smir:

moze li nekoj od kolegita da mi pomogne...sakam da znam dali dokolku go smenam smerot...konkretno sakam da idam od e-biznis na finansiski menadzment...dali mi se vazat polozenite predmeti,posto prva mi e cista...potocno me interesira dali ke mi go priznaat statistika...aj ve molam za pomos,nekoj sovet
Мислам дека малку ти е доцна за промена на смер...Имаше рокови во септември, се поднесуваше молба. Сега најдобро ти е на студентски да се обратиш..А, за е-бизнис не верувам дека би требало да е пречка.

a kazi mi pustase spisoci na koi mora da se zapises za kolokvium, ili preku studentski ???????
Денес пушти список и се потпиша само еден студент и би требало пак да пушти, бар за тоа не прави проблем.А од каде тоа дека треба преку студентски? Не сум чул такво нешто до сега.

Надворешна мислам дека до крај на 4та глава, а проф рече дека ако сме стигнеле со предавање и даље можно е да има и поише од 15 прашања. А до кај сме стигнале, врска неам. Ако иде некој на предавања и знае повеќе, слободно нека не просветли :)

Ајде пак ќе прашам, утре или во среда ќе ги работиме кејсовите менаџмент или пак ништо не кажал шуклев за тоа? :)
Денес Шуклев кажа дека утре ќе допредаде за распон на менаџмент и координација така да среда останува за кејсовите.

Треба или не треба да се запишеме на некои списоци за колоквиум? :uvo:

Иде некој на финансиско сметководство да каже до каде е колоквиумот?

Или слабо..

^^ Фала колега, а точно е тоа дека утре до 6 часот е последниот рок за сликање за електронски индекс за 2ра година?

Надворешна мислам дека до крај на 4та глава, а проф рече дека ако сме стигнеле со предавање и даље можно е да има и поише од 15 прашања. А до кај сме стигнале, врска неам. Ако иде некој на предавања и знае повеќе, слободно нека не просветли :)

Со оглед на тоа дека има уште 2 часа, а сме стигнати до 190 страна нема шанси ни да ја заврши 4та, а не па да отиде подалеку :)

Секако освен ако не и текне во наредниве часови да предава по 25 страни на предавање (лани по меѓународна земавме еднаш 45 во едно предавање :pos:)

Иде некој на финансиско сметководство да каже до каде е колоквиумот?

Или слабо..
Утре ќе се знае тоа, требало да се договориме со професорот...Сакал до 220 ДЕМЕК ама нема шанси!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom