Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој случајно да не знае која оценка ја става Кикеркова на тие што со поените се измеѓу две оценки?Повисоката или пониската? Јас имам 77,5.:jaj:

Е пред колку децении сте полагале вие? :)
Се зезам, но јас познавам многу што имале 19-ки, 20-ки на колоквиуми а имаат осмица, затоа што немале презентација и стручен труд :) Самата професорка кажува дека од тестовите максимум може да се добие 8-ка :)

Не беа децении туку 2 години :) Па ете може ние сме успеале да го извадиме максимумот :) Сепак мислам дека кога станува збор за оценка, некако на крај испаѓа дека не важат критериуми...за секого различно.
Ама ипак колегата ќе ни каже што оценка добил :wink:

Него ми текна сеа нешто друго. Ќе треба изгледа на секоја нова страница да го ставам соопштението, зашто тие што ќе отворат после 456 страница, нема ни да го прочитаат ова тука:)

Ништо колега... немаше ефект тоа..:pos2:. ај да го ставиме ако не како "потпис" па така сите ќе го читаат :pos2:

Колеги, има слушано некој е-бизнис и информатика како изборен предмет ? Ако да, ќе може да кажете нешто повеќе ? :)

Маркетинг преку колоквиуми, трите по 17поени, без проект ми стави 7 денес.

19; 16,5; 17,5 .... еднакво на 7че:toe: Мислев дека семинарска носи оценка плус, а не ако ја немаш две оценки минус.. ама тоа ти е:tapp:

Значи и по 20 да ти се сите колоквиуми пак седмица ќе биде...

Е-бизнис сум слушал, на предавање ретко кој одеше еднаш неделно имаше, вежби задолжителни, ако си добар на вежби автоматски ќе имаш најмалку 8 ако ги фатеш колоквиумите послабо. Колоквиумите ги дава малце заебани оти се на англиски, ама ако немаш проблем со основната бизнис и информатичка литература без учење ќе ги поминеш.

Значи и по 20 да ти се сите колоквиуми пак седмица ќе биде...

Е-бизнис сум слушал, на предавање ретко кој одеше еднаш неделно имаше, вежби задолжителни, ако си добар на вежби автоматски ќе имаш најмалку 8 ако ги фатеш колоквиумите послабо. Колоквиумите ги дава малце заебани оти се на англиски, ама ако немаш проблем со основната бизнис и информатичка литература без учење ќе ги поминеш.

site po 20 boda ke imas 8ca...ke imas plus 10 redovnost i ke imas 70, a drugar so 71 veke imase osmica....

Баш ме интересира дали некој знае зошто го избрка професорката маркетинг колегата денес од 8 што земаше оценка, имаше нешто напишано во индекс што не и` се допадна :)

Profesorite nema da pravat problem ako ne odam vo zakazaniot termin da si zemam ocenka tuku odam nekoj drug den ???

Kolegi so listot za zaverka,go zaveruvame semestarot,a so plakjanje na vtorata rata-prijavuvame semestar,ili treba nekoj list da potpolnime i za prijava?

dali nekoj od postarive kolegi i koleski znae del.etika dali popusta za nekolku boda koga stava oceniii, bez da i nosis seminarska???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom