- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.202
- Поени од реакции
- 1.943
Некој случајно да не знае која оценка ја става Кикеркова на тие што со поените се измеѓу две оценки?Повисоката или пониската? Јас имам 77,5.:jaj:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е пред колку децении сте полагале вие?
Се зезам, но јас познавам многу што имале 19-ки, 20-ки на колоквиуми а имаат осмица, затоа што немале презентација и стручен трудСамата професорка кажува дека од тестовите максимум може да се добие 8-ка
![]()
Него ми текна сеа нешто друго. Ќе треба изгледа на секоја нова страница да го ставам соопштението, зашто тие што ќе отворат после 456 страница, нема ни да го прочитаат ова тука![]()
колего, се земаа оцени на 11ти меѓународна. и да, секоја чест колега!Да не бидам само оф топик, да не слушнал нешто некој за оцени меѓународна економија кога?
Маркетинг преку колоквиуми, трите по 17поени, без проект ми стави 7 денес.
Значи и по 20 да ти се сите колоквиуми пак седмица ќе биде...
Е-бизнис сум слушал, на предавање ретко кој одеше еднаш неделно имаше, вежби задолжителни, ако си добар на вежби автоматски ќе имаш најмалку 8 ако ги фатеш колоквиумите послабо. Колоквиумите ги дава малце заебани оти се на англиски, ама ако немаш проблем со основната бизнис и информатичка литература без учење ќе ги поминеш.
Profesorite nema da pravat problem ako ne odam vo zakazaniot termin da si zemam ocenka tuku odam nekoj drug den ???
колего, се земаа оцени на 11ти меѓународна. и да, секоја чест колега!![]()
Profesorite nema da pravat problem ako ne odam vo zakazaniot termin da si zemam ocenka tuku odam nekoj drug den ???