Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Искуства по предметиве ЛИЧНИ ФИНАНСИИ кај Кирил?
И БАНКАРСТВО дали дава некои ситници на кол, забутани информации?

Kje moze nekoj da kaze kakvi bile otvorenite prasanja organizacisko? Sega profesorov resil da ima otvoreni prasanja i na kolokviumite, a drugite prasanja so 1-5 mozni odgovori...
Na so vnimanie da obrnuvam ke kaze nekoj?

Колеги, околу есејот англиски 2 некој да пренесе што кажала професорката?

Дали Таκи Фити би ми дал тема за дипломсκа уште од сега или моρа сите испити да ми се положени?

Дали некој ги чува прашањата Лични финансии што ги давал Кирил лани за прв колоквиум? :D

megunaroden menadzment kolokviumot dali e na pisuvanje ili na raskazuvanje .Ako znae nekoj ve molam da pise .fala mnogu

Некој шо полага Меѓународна економија??

Некој да сподели искуство со Претприемништво? Што највеќе дава? Или некој ако има прашања да сподели?

Дали знае некој за есејот по социологија што и како треба дали ќе ја даде темата и сл. :sick:

Дали знае некој за есејот по социологија што и како треба дали ќе ја даде темата и сл. :sick:
Temata ti e od knigata, knigata e do tebe celo vreme i prepisuvas sve od knigata, site isto praat.. Ja imav 10 po predmetov taka da niso strasno

Kolegi MEGUNARODEN MENAGEMENT gledam na fax ima rezultati ama znae li nekoj so kolku poeni se smeta za polozen ,nigde ne pisuva...falaa

Еј имал ли некој проблем да не може да полага испит во сесија (пример Јуни) и да поднесе молба да го полага во Април или слично?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom