Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
dali moze da se dobie dobra ocenka 9 ili 10 bez koristenje kniga.Ne mi se kupuva original kniga na novo, a od naredna god nova kje izdava prof a na staro ne mozev da najdam pa mislev kopija da si zemam. Imam slusnato deka kejsovite gi rabotat na predavanje i potoa istite tie se pagjaat i na kolokvium, pa dali postoi shansa da resham dobro i bez kniga?
Оваа информација со кејсовите не е точна. Предава најнормално, кејсовите не се ни спомнуваат, може да ти каже случаи што ги нема во книгата како пример,ама другото не.
За на полагање книгата ти треба пошо кејсовите носат поени.
Во секој случај, ако го положиш на колоквиуми плус семинарска и активност на предавање 8ка не ти бега, а за 10ка тешко.

Дали некој знае менаџмент на ризик до кај треба да учиме за 1 колоквиум,што ни е скратено и ако има посебна група за предметов на фб некој да ми прати линк

Продава ли некој оригинал книга корпоративно управување?

На што треба најмногу да се обрне внимание економика на претпријатие и какви се колоквиумите?

Продавам: Организациско однесување(скрипта и прашања), Англиски јазик 2 (книга,работна и прашања), Политика на технолошки развој(книга и прашања) :)

Ako ima tuka nekoj ekonomist diplomiran pred 1 do 3 god ako saka da mi pishe mi treba da prasham neshto.

Ako ima nekoj diplomiran ili chetvrta god sto e, ve molam pishete mi, mi treba neshto.

Дали банкарство се паѓаат прашањата од либро? :/

Kazete mi neso za organizacisko, kakvi se prasanjava? Na so da obrnam vnimanie? Dali da ucam od skripta i prasanja ili od kniga?

kabinetot na tatjana mirchevska megunaroden marketing
nekoj da ne znae kade se naoga nemozam da go najdam .fala

Има некој што го одбрал Управување со ризик, да го прашам нешто?:)

kabinetot na tatjana mirchevska megunaroden marketing
nekoj da ne znae kade se naoga nemozam da go najdam .fala
Не е на нашиот факултет. Оценки даваше она после испитот кај нас на факултет, кај Ежени во кабинет. Сега може да се најде само на Економски институт (ул. Пролет бр. 1) поради тоа што она таму е редовен професор, а не на нашиот факултет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom