Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Фала на одговор :)
Ќе гледам да одам на предавања, иако гледам дека ми се поклопува со друг, задолжителен предмет. Мада ќе се искомбинира нешо.

И дур сум овде, на испит финансиски менаџмент колку задачи дава ?

Дечки некој нешто да ми каже за лични финансии кај Кирил, слишнав дека едниот колоквиум бил многу потежок од другиот и дека не давал прашања од матријалот за учење?

Abe blazesi im na tie so prezapisuvaat po dva predeta, ne se zamaraat sea so biranje izborni predmeti... Stv nz so da praam, toa mcr go iam kao zadolzitelen :A

Некое искуство од Финансиска математика за изборен?

Инаку лани имав Корпоративно управување малку има за учење, се повторуваат многу работи и околу 100 страни се за колоквиум. Јас не одев на предавања, само на последните 4 5 и ми даде без проблем потпис. Имав и презентација и сите што презентиравме имаме 10ки. Плус поинтересни се и предавањата и матријалот од менаџмент, го препорачувам.

Менаџмент на перформанси или Меѓународен менаџмент? Кој е полесен?

Стварно Статистика на смерот Е-Бизнис е различно од останатите смерови и во што е разликата ако може некој да ми каже?

Стварно Статистика на смерот Е-Бизнис е различно од останатите смерови и во што е разликата ако може некој да ми каже?

Statistika na ebiznis ima retardirana matematika i resavanje dolgi i teski zadaci.
I na ovaa drugata statistika ima zadaci ama polesni se i ne tolku mnogu

Statistika na ebiznis ima retardirana matematika i resavanje dolgi i teski zadaci.

А знаеш дали овие што држат приватни часови на пр. Баже држи и за Е бизнис?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom