Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Збор-два за предметиве? Ми требаат три за изборни, да се лесно положливи затоа што последен, осми семестар е, не сакам на крајот заглавување :D

Менаџмент на перформанси
Економика на внатрешна трговија
Проектен менаџмент
Маркетинг истражување
Менаџмент на промени
Управување со системи
Многу лоши предмети си избрал/а, само менаџмент на перформанси е топ, др ти се невидена катастрофа колку што знам.

Многу лоши предмети си избрал/а, само менаџмент на перформанси е топ, др ти се невидена катастрофа колку што знам.
Па треба да одбирам три изборни, еве еден перформанси, кои други два да ги земам?

Скоро сите лесни ми се земени :(:(

Од други факултети нешто? Англиски 2?

Па треба да одбирам три изборни, еве еден перформанси, кои други два да ги земам?

Скоро сите лесни ми се земени :(:(

Од други факултети нешто? Англиски 2?
Англиски 2 е лесен да, исто можеш коропоративно од Шуклев мн е лесно ако го немаш земено и анализа на временски серии многу е лесно се работи на компјутер и дома ништо не мора да учиш. А од овие што ги имаш наведено Проектен менаџмент викаат дека е ок професорот е супер, и лесно се положувало а за повисока оцена се прави и проект, нешто слично како финансиски менаџмент само далеку полесно и со помалце замарање и Менаџмент на перформанси е ок и професорот е топ.

Збор-два за предметиве? Ми требаат три за изборни, да се лесно положливи затоа што последен, осми семестар е, не сакам на крајот заглавување :D

Менаџмент на перформанси
Економика на внатрешна трговија
Проектен менаџмент
Маркетинг истражување
Менаџмент на промени
Управување со системи

Економика не ти препорачувам, од кратки презентации се учи а на раскажување се колоквиумите и испитите што е проблем. Ама па добро предава професорката и ептен се интерактивни часовите, само што многу си бара :)

Литл хелп! :) Математика за економисти, на испит кои теми најчесто се паѓаат? Од колегите различно секој кажува, па еве некој кој веќе полагал ако не му е тешко да сподели со нас :)

Литл хелп! :) Математика за економисти, на испит кои теми најчесто се паѓаат? Од колегите различно секој кажува, па еве некој кој веќе полагал ако не му е тешко да сподели со нас :)
Sve
6 zadaci, 2 prasanja

Некој да не има некој материјал за управувачко сметководство?
Колега, ај ако сакаш напиши ми во пп, што се сеќаваш од прашањата на испитот по Управувачко сметководство?

Англиски 2 е лесен да, исто можеш коропоративно од Шуклев мн е лесно ако го немаш земено и анализа на временски серии многу е лесно се работи на компјутер и дома ништо не мора да учиш. А од овие што ги имаш наведено Проектен менаџмент викаат дека е ок професорот е супер, и лесно се положувало а за повисока оцена се прави и проект, нешто слично како финансиски менаџмент само далеку полесно и со помалце замарање и Менаџмент на перформанси е ок и професорот е топ.
Тогаш Англиски 2, Перформанси и Корпоративно да биде :D

A за Анализа треба да памтам многу работи од Статистика од прва година или може и тогаш да се вклучам во материјата?

Тогаш Англиски 2, Перформанси и Корпоративно да биде :D

A за Анализа треба да памтам многу работи од Статистика од прва година или може и тогаш да се вклучам во материјата?
Не за анализа ништо не мора да помтиш, само мора да идеш редовно на предавање и на вежви и многу лесно ќе ти биде. Исто и на корпоративно пожелно е да идеш на предавања ако сакаш 10ка, инаку сите што го имаат положено на кол. и имаат презентација имаат најмалце 9ка.

Dali nekoj kje mi kazhe kakva e postapkata dokolku nemash zemeno potpis od nekoj profesor?

Dali nekoj kje mi kazhe kakva e postapkata dokolku nemash zemeno potpis od nekoj profesor?
Си плаќаш 500че и ти ставаат еден "тик" тетките од студентски во квадратчето. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom