Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги од постарите генерации, дали сеуште дозволуваат да се упишат над 35 кредита? Бидејќи ми остануваат уште 5 предмета до дипломирање, сите заедно имаат вкупно 38 кредита. :)
Ако ти е за еден предмет плус од дозволените кредити пред дипломска не прават проблем, мислам дека се доплаќа 1000ден :)

Луѓе ај пошо неам фејсбук ако некој негде ги има резултатите од денеска за основи на менаџмент нека ми ги прати по ПП или тука нека ги стаи сликите. :kafence:
Има слики на фб, ама не сликале се. Фалат првите списоци по број на индекс...а претпоставувам тие ти требаат

И на испитот ако пологаш дава поени за семинарска и слично а? :D

Dobro znae nekoj po ekonomija od postarite generaci koja bila granicata za polozuvanje na ispitot ????

Дечки тие што биле на испит јануарска сесија основи на сметководство ако може да споделат какви типови на прашања и шо прашања се паѓаат....
знам викате либро ама у либро има книжења и табели рачно пишувани, а нели се ќе било на заокружување... а и плус тие примерите од испитите шо им се, се до 21 прашање, понатака незнам шо има
ако може некој да пише до 29 пошо тогаш е испитот, да се припремиме и психички :LOL:

Луѓе ај пошо неам фејсбук ако некој негде ги има резултатите од денеска за основи на менаџмент нека ми ги прати по ПП или тука нека ги стаи сликите. :kafence:
Bump...ај ако ги има некој сликите нека ми ги прати pls :D

Дечки тие што биле на испит јануарска сесија основи на сметководство ако може да споделат какви типови на прашања и шо прашања се паѓаат....
знам викате либро ама у либро има книжења и табели рачно пишувани, а нели се ќе било на заокружување... а и плус тие примерите од испитите шо им се, се до 21 прашање, понатака незнам шо има
ако може некој да пише до 29 пошо тогаш е испитот, да се припремиме и психички :LOL:
Колешке, ќе видиш од која година е тестот што е пишуван рачно. Сигурно е 2008ма негде :D Тогаш бил различен принципот, a сега е само на заокружување.

Ако може некој да ми даде совет за избор на ментор од катедрата Финансиски менаџмент за одбрана на дипломска ? :)

Абе гледајте кога земате од Либро скрипти, прашања, комбинации, што било...Они ставаат глупости внатре колку да има листови повеќе за поише пари да дадеш.

Мене ми се деси да земам организациско прашања пред година две, и првите две три страни само беа како демек прашања, другото натаму се беше глупости, некои скрипти од некој друг предмет. А платив 60-70 денари. :tapp:

Има нов копир на влезот на паркингот на факултети, Print Line или така нешто, поефтино е мислам и од Либро и од Зоки, а иако се нови, дечките се снадбени скоро со сите предмети од факултетиве, вклучително и Економски.

Ако може некој да ми даде совет за избор на ментор од катедрата Финансиски менаџмент за одбрана на дипломска ? :)

Кај Михаил највеќе земаат. И некако најбрзо се поминува.

Од Либро ги имате истите пет тестови, по пет пати, само во различен редослед. Кога сум ги листала, буквално по секој предмет е вака, мислиш дека имаш мноооогу за читање, а тоа едвај 20 страници ако стварно ти се потребни.

Продавам книги за втор семестар

Економика на претпријатие со подвлечени најбитни ствари и мои скрипти
Статистика книга, скрипта и прашања од приватни часови
Организациско однесување книга и скрипти мои

Пишете ми порака за инфо. Од скриптите ќе извадите поише од 6 ;) со сигурност

економија паднав на испит со 32 поени а со 36 се поминува, има некоја шанса на увид ако идам да се договорам со професорот да направам семинарска или нешто слично... имам идено на сите предавања на сите спиоци ме има..

економија паднав на испит со 32 поени а со 36 се поминува, има некоја шанса на увид ако идам да се договорам со професорот да направам семинарска или нешто слично... имам идено на сите предавања на сите спиоци ме има..

Тешко дека ќе те пушти, доста принципиелни си се професорите ,а семинарски како што ме држи сеќавањето даваат само измеѓу прв и втор колоквиум и тоа ако го имаш положено првиот колоквиум. Мој колега 2 пати го имаше паднато за 2 поена и не го пушташе. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom