Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
што се случи со економски системи и глобализација уште не ги објавила?и дали прави проблем да си прашаш кај неа во канцеларија

Охооо уште ли не појде кај Љубка? :D Сега нема ни да ја најдеш на факс до 28ми. Замина некаде, а тие фамозни резултати таа воопшто не ги истакна надвор од кабинет освен што ги прочита положените тој понеделник и тие што си дошле на предавања, а беа паднати можеа да си ја прегледаат тетратката. Почекај до 28ми па појди прашај ја.

Охооо уште ли не појде кај Љубка? :D Сега нема ни да ја најдеш на факс до 28ми. Замина некаде, а тие фамозни резултати таа воопшто не ги истакна надвор од кабинет освен што ги прочита положените тој понеделник и тие што си дошле на предавања, а беа паднати можеа да си ја прегледаат тетратката. Почекај до 28ми па појди прашај ја.

А да не кажала потписи кога ке дава?

А да не кажала потписи кога ке дава?

Не кажала кога, ама знам дека потписи ќе дава само на тие што одат на предавања. Неколку пати пушташе список баш кога најмалку има дојдено на предавања.

Некоја информација за втор колоквиум Економика на Претпријатие, дали пак ќе биде цел тест со заокружување или ќе има и задачи?

Некоја информација за втор колоквиум Економика на Претпријатие, дали пак ќе биде цел тест со заокружување или ќе има и задачи?
Никогаш немало задачи Економика, така да chill out :) втор е полесен, ист принцип како прв учи и немај мака.

Се сеќава некој од предходните години на отворените прашања Јавни финансии?

Никогаш немало задачи Економика, така да chill out :) втор е полесен, ист принцип како прв учи и немај мака.
Втор има повеќе набројуванки, па според тоа не би рекла дека е полесен. А принципот си е ист.

Ај некој за статистика втор кoлoквиум да ми каже нешто...Задачи/теорија?

Дали некој со сигурност знае до кога можеме да му ги предадеме семинарските на проф по Социологија?

Дали некој со сигурност знае до кога можеме да му ги предадеме семинарските на проф по Социологија?

Кога сакаш само да биде пред полагање на вториов колоквиум.

Збор-два за вториот колоквиум меѓународна економија?

Како е, дали повеќе да се обрнува внимание од делот после меѓународно движење на капитал, или и претходно освен оние теориите за локациони предности...? Некако на почеток од трета тема има премногу само информативни информации, историски факти, не гледам нешто што би се паднало од тоа. Или најмногу работи ќе има од девизи па до крај?

И се паѓат ли некои исти прашања од претходно, за прв имаше некои прашања што беа исто поставени како и од Либро :unsure:

Тие што ве нема на барем еден список огранизациско, си ги спремивте парите за потпис? :tapp:

Што е работата што изненадно во последен момент почнаа некои професори да поставуваат услови за потпис?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom