Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не продава статистика книга (не фотокопија)? Ако има некој нека ми пише на пп:)

Ок, а имам право некако изборен да изберам? На пример 2 задолжителни и статистика (на место на изборен) и изборен од тековниот семестар? Тоа би биле 32 кредити мислам, 4 предмети...(да не дојдам во ситуација понатака случајно да ми фалат кредити)

Да да, чим не ти надминува 35 кредити секако дека можеш. А тоа што го наброја се 4 предмети, што се стандард. Значи наместо два задолжителни и два изборни, имаш два задолжителни + статистика + изборен. Јас ти дадов пример со 3 задолжителни предмети па може си се збунал. :)

Има ли резултати од Економија на јавен сектор од Кекеновски ?

Ок, а имам право некако изборен да изберам? На пример 2 задолжителни и статистика (на место на изборен) и изборен од тековниот семестар? Тоа би биле 32 кредити мислам, 4 предмети...(да не дојдам во ситуација понатака случајно да ми фалат кредити)
vo ista situacija sum i jas prezapisuva stastistika i imam 2 zadolzitelni i eden izboren nemas gajle sve dodeka imash max 35 kredita ili vo nasiot slucaj 32

Ми треба книга менаџмент на мал бизнис(5то издание). Ако некој продава нека ме контактира.

Леле што е ова презапишување статистика...да ме фати страв :D

Иначе јас сум кај Славе. И од предавањата ништо не сфаќам. До мене ли е, до него ли е...незнам.
Се положува дома ако го учам сама? И дали се паѓа нешто од Либро?

Леле што е ова презапишување статистика...да ме фати страв :D

Иначе јас сум кај Славе. И од предавањата ништо не сфаќам. До мене ли е, до него ли е...незнам.
Се положува дома ако го учам сама? И дали се паѓа нешто од Либро?
На вежби оди и од нив се сфаќа доста и доволно мислам, и земи си ги тие од Либро извежбај ги, ако не исти, слични ќе се паднат :)

Продавам : книга Економски системи и глобализација (фотокопија, подвлечена, со прашања што се паѓаат) и Развој на економска мисла ( фотокопија, подвлечена и прашања ) . Кој е заинтересиран нека ми пише во инбокс :)

Одете Статистика кај Драган бе, каков Славе.
Ќе ви диктира ко на првачиња, има секоја буква да ви ја објасни во таа книгата, на предавање се ќе сфатите, дома само да повторите нешто и тие задачите да ги извежбате. Марија на вежби е иста ко овој, ви џвака се.
И после ова ако некој презапише Статистика (што нема таков професор што толку се замара на факсов и материјалот е полесен од сфатлив), треба да се чукнете малце.

Колку е казна ако закасниш со заверка на семестаров?

Колку е казна ако закасниш со заверка на семестаров?

Непочитување на процедурите и непридржување кон дадениот распоред повлекува надомест за не навремена заверка/упис на семестар

Вака пишува на страната од факултетот и мислам дека под ова подразбира казна од 500 денари, но оди ти прво разговарај со тие од студентски може ќе ти прогледаат низ прсти ако имаш среќа. Јас така еднаш глумев жртва и избегнав казна за задоцнето пријавување колоквиуми.

Одете Статистика кај Драган бе, каков Славе.
Ќе ви диктира ко на првачиња, има секоја буква да ви ја објасни во таа книгата, на предавање се ќе сфатите, дома само да повторите нешто и тие задачите да ги извежбате. Марија на вежби е иста ко овој, ви џвака се.
И после ова ако некој презапише Статистика (што нема таков професор што толку се замара на факсов и материјалот е полесен од сфатлив), треба да се чукнете малце.

Се фино си им напишала колешке и навистина Драган е еден од најдобрите професори на факултетов, ама за жал тие нема да ја имаат приликата да им предава, бидејќи јас како што знам Драган е на студиски престој во Данска, така да малку им се отежнува учењето.

Се фино си им напишала колешке и навистина Драган е еден од најдобрите професори на факултетов, ама за жал тие нема да ја имаат приликата да им предава, бидејќи јас како што знам Драган е на студиски престој во Данска, така да малку им се отежнува учењето.

Славе сигурно не им предава на сите смерови. Кој предава освен него?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom