Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок, а имам право некако изборен да изберам? На пример 2 задолжителни и статистика (на место на изборен) и изборен од тековниот семестар? Тоа би биле 32 кредити мислам, 4 предмети...(да не дојдам во ситуација понатака случајно да ми фалат кредити)
vo ista situacija sum i jas prezapisuva stastistika i imam 2 zadolzitelni i eden izboren nemas gajle sve dodeka imash max 35 kredita ili vo nasiot slucaj 32Ок, а имам право некако изборен да изберам? На пример 2 задолжителни и статистика (на место на изборен) и изборен од тековниот семестар? Тоа би биле 32 кредити мислам, 4 предмети...(да не дојдам во ситуација понатака случајно да ми фалат кредити)
Има ли резултати од Економија на јавен сектор од Кекеновски ?
Мора, ами како ?!?За тебе мора да има![]()
На вежби оди и од нив се сфаќа доста и доволно мислам, и земи си ги тие од Либро извежбај ги, ако не исти, слични ќе се паднатЛеле што е ова презапишување статистика...да ме фати страв
Иначе јас сум кај Славе. И од предавањата ништо не сфаќам. До мене ли е, до него ли е...незнам.
Се положува дома ако го учам сама? И дали се паѓа нешто од Либро?
Колку е казна ако закасниш со заверка на семестаров?
Одете Статистика кај Драган бе, каков Славе.
Ќе ви диктира ко на првачиња, има секоја буква да ви ја објасни во таа книгата, на предавање се ќе сфатите, дома само да повторите нешто и тие задачите да ги извежбате. Марија на вежби е иста ко овој, ви џвака се.
И после ова ако некој презапише Статистика (што нема таков професор што толку се замара на факсов и материјалот е полесен од сфатлив), треба да се чукнете малце.
Се фино си им напишала колешке и навистина Драган е еден од најдобрите професори на факултетов, ама за жал тие нема да ја имаат приликата да им предава, бидејќи јас како што знам Драган е на студиски престој во Данска, така да малку им се отежнува учењето.