Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Сите оние што пријавивте Правни и етички аспекти на интернет преку колоквиум, одете во студентски да ви го одјават, бидејќи после ќе треба да го пријавите како испит (во датумите кога ќе се пријавуваат испитите)... Не ви треба ништо, само број на индекс ќе кажете и ќе ви го одјават ;)

Другар а кога се полага правни и етички?
Јас го немам никако пријавено, треба да се пријави како испит сега? или уште рано е.

Има некој кој ги има Организациско однесување или Управување со ризик? Сакам да прашам нешто.

Другар а кога се полага правни и етички?
Јас го немам никако пријавено, треба да се пријави како испит сега? или уште рано е.
Ќе се полага на 10ти мај и на 5ти јуни.

На страната пишува: Студентите кои ке полагаат Правни и етички аспекти на Интернет НЕ ПРИЈАВУВААТ колоквиум, туку во одредениот термин за on-line пријавување ЗА ИСПИТ (23-30.04.2012) и пријави ке поднесуваат на земање оценки.

Кој знае што точно треба Англиски 2 за втор колоквиум?! Кои текстови ивежби и од тоа handout-от?! :)

Кој знае што точно треба Англиски 2 за втор колоквиум?! Кои текстови ивежби и од тоа handout-от?! :)
јас знам само ако може да ти пишам утре или задутре, во трка сум со времето :D потсети ме пак ....
--- надополнето: 19 април 2012 во 20:06 ---
јас знам само ако може да ти пишам утре или задутре, во трка сум со времето :D потсети ме пак ....

Kolegi nekoj da kaze za 2kolokvium Analiza na finansiski izveshtai sto da se uci?:confused:

Zdravo ke moze li nekoj da mi pomogne za seminarska statistika da mi dade idea za sto da pisuvam ( za koi tri promenlivi) fala odnapred :)

Јас колку што разбрав 5 и 10 текст од учебникот и 1 пасус од 11 текст,а да рекоа некој дека ке остават што пишувале на предавања во копирницата на економски :)

Колеги знаете кога јавни финасии ке дава потписи?Извинете ако е ова претходно постирано.Фала

Е ај да те потсетиме. :)
Подобро да почекаме ако сакате среда, или петок предавање, ќе каже пак на час сега убаво,се заедно кои вежби требаат, и кои страни па тогаш да пишам, или би сакале сега ??? пишете како Ви одговара :D

Колеги, било каков материјал на македонски за "Lehman brothers" ќе биде добредојден. :)
--- надополнето: 23 април 2012 во 15:23 ---
Подобро да почекаме ако сакате среда, или петок предавање, ќе каже пак на час сега убаво,се заедно кои вежби требаат, и кои страни па тогаш да пишам, или би сакале сега ??? пишете како Ви одговара :D
Сега сакаме. :)

Колеги, било каков материјал на македонски за "Lehman brothers" ќе биде добредојден. :)
--- надополнето: 23 април 2012 во 15:23 ---

Сега сакаме. :)
АНГЛИСКИ 2
5 та тема текстот цел ми рекоа дека треба не бев тој час, 36 стр-3 и 4 вежба,46 и 47 стр сите вежби, 51 стр 2 вежба и 3 та, 56 стр 2 в, 60 стр 2 в , 66 стр 2,3 в , 71 стр 2 в , 79 стр 2,3 в,85 стр 2,3,4 в од книга, 7,8,9,10,14,15 и 49 bankruptcy од скрипта , тоа е се што е работено до сега ама за колоквиум ке намали неколку вежби сигурно па за тоа реков понатаму да пишам поубаво :D поздрав

Kolegi znae nekoj koga ke davaat potpisi po pretpriemnishtvo i delovno komuniciranje ?

АНГЛИСКИ 2
5 та тема текстот цел ми рекоа дека треба не бев тој час, 36 стр-3 и 4 вежба,46 и 47 стр сите вежби, 51 стр 2 вежба и 3 та, 56 стр 2 в, 60 стр 2 в , 66 стр 2,3 в , 71 стр 2 в , 79 стр 2,3 в,85 стр 2,3,4 в од книга, 7,8,9,10,14,15 и 49 bankruptcy од скрипта , тоа е се што е работено до сега ама за колоквиум ке намали неколку вежби сигурно па за тоа реков понатаму да пишам поубаво :D поздрав
Aко де, ти пиши си пак, нема да те караме ние. :)

На 4ти беше закажан колоквиумот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom