Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
ке те замолам и мене да ми пратиш материјали јавни финансии, тоа што имаш!:)
и ако знаеш како е на колоквиуми што да се учи?
фала многу
позз :)

И јас би сакала, и јас имам Мака со Јавни исто така.... :/

Книга менаџмент на мал бизнис кое е последно издание,дали продава некој?

До која страна е Анализа?
И мене ме интересира за Деловно комуницирање, ако е на испит дали треба да се има такво ораторство или што и да е... не дека ми е проблем, али ај хехе :)
Мене ми кажаа дека на испит не треба, тоа било завршен дел само за тие на колоквиум.

Колеги ај ако има некоја дипломска или семинарска од областа на маркетингот или однесување на потрошувачите ако сака да ми ја испрати на маил:angelova_marijana@yahoo.com фала многу.

Aj ako moze nekoj sto e na E-Biznis ili sto znae nesto poveke za toj smer da mi pise vo inbox... Tezok lesen. Nekoi mi rekoa deka odele poslabi na toj smer, tocno li e?? I se drugo sto mislete deka treba da znam za smerot pisete.. Fala mnogu odnapred.. pozz

Колеги менаџмент на мал бизнис треба да се учи исто како основи на менаџмент, само набројување или треба поинаку? Ај ако го имал некој до сега нека каже како било

Колеги, помагајте за Менаџмент на мал бизнис...Треба многу во детали набројанките или поглавните само?!

Дали некој знае претприемништво 3 и 5 глава дали треба да се учат?

Организациско однесување што треба да се учи за прв колоквиум?

Колеги, ние (дисперзирани студии Струга) од нареднава недела го започнуваме семестарот и треба да одбереме изборен предмет. Прва година сум на Фин. менаџмент и ако може да ми кажете кој е полесен да го запишам сега за втор семестар. Прв семестар го имав Трговско Право. Фала однапред :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom