Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Управување со ризик е боза ко што викаат. Ја ќе земам тоа, земи и ќе се дружиме.Колеги, помеѓу МЧР и Управување со ризик кој би ми препорачале да го изберам? Прва година сум иначе.

Организациско однесување е лесен ама треба учење неможеш само да прочиташ , има и по 5, 6 набројуванки се учи на принцип како менаџмент само е многу полесно а содржината е околу организации , организирање и тие такви работи . Може да ти се паднат 6 дадени одговори и сите да бидат точни.a dajte neka kaze nekoj za pretpriemnitvo i organizacisko dali se lesni i dali eden od ovie da zemam kao izbovren vo letniov semestar ?
Книжарата е преместенаknizarat na fax ne raboti od kade se kupuvaat tie listovite za zaverka na semestar??
Пред да излезеш од факсот па лево ти е влезот 
Износот на партиципација, подели го со 60.Kolegi aj da ve prasam ,, jas sum privatna kvota , ovoj semestar mi nosi 33 krediti kolku ke treba da uplatam ? Po kolku evra bese 1 kredit ? Aj pls pisete![]()
knizarat na fax ne raboti od kade se kupuvaat tie listovite za zaverka na semestar??