Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги, имам тема за семинарска по Основи на економија : Монетарна политика. Правила наспроти дискреции. Зборев со професорот ми кажа да ја најдам книгата Феноменологија на економските кризи , тој ја напишал и ми кажа дека е можно да ја има во библиотеката. Да не знае некој дали ја има или како можам да ја најдам за да исфотокопирам тоа што ми е потребно? Фала многу :)

Колеги дали треба математика повторно да земам потпис бидејќи ми е презапишан од лани?

Се извинувам, може ли некој да ми даде/прати/пише прашања трговско право?

Имаш кај зоки 25 денари се и одговорени се има некој 200 прашања

Дали некој знае каде можам да ги најдам презентациите за втор колоквиум по АГРАРНА ПОЛИТИКА? Фала:)

Не чекај од прашањата најубаво е да си прочиташ еднаш од скриптата и тоа ти е доволно.А на колоквиум од тие прашања што ќе ги земеш од Зоки или Либро кај и да е ќе се паднат максимум 10 од 50 како што беше на првиот колоквиум што не зафркнаа... Тоа ти е мој совет :)

Дали кажа нешто проф. Љубиша за финансиско сметководство, тие што не биле денеска на предавање кога ќе може да земат потписи?!

znae nekoj dali moze da se ide na vtor kolokvium MIS ako ne si bil na prviot???
Мислам дека не можеш да одиш на втор ако воопшто не си се појавил на првиот, ама најдобро ти е да идеш кај професоот да го прашаш кај него се е можно :)

Основи на економија треба да се учи од 457-464 или не?

Decki znae li nekoj sto treba organizacisko za ispit da se uci i koi prasanja se pagjaat?

До каде ќе биде втор колоквиум надворешна трговија? Слушнав дека прво 7ма глава ја предала и само ја почнала 6та.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom