Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Дали треба да се пријавува негде присуство на колоквиумот Основи на менаџмент?Кога и каде ќе биде?Кои се асистенти кај Шуклев?
emoticon-0122-itwasntme.gif

Не треба да се пријави присуство, тоа се прави подоцна кога имаш заверка на семестар, оставаш пријави за испит/колоквиум.
И мене ме интересира во колку часот се полага Основи на менаџмент на 31.10.11, па ако некој знае нека пише.

Колеги, имам неколку прашања:

1. Дали треба да се земаат потписи од предметите што се презапишани?
2. Кога даваат Маркетинг и англиски 1 потписи?
3. Англиски 1 подобро е испит или колоквиум? И какви се прашањата, на заокружување, на раскажување?

Првите 2 незнам али Ангиски 1 се на заокружување 50 прашања само од скриптата.
И нема од 3 можни одговори 3 точни туку само по 1 :) позз

Кај кого требаше да пријавиме стручен труд финансиски пазари ?

Дали некој има да ми испрати прашања по Деловно Планирање што се паѓале на пишување на е-маил: muvceskiriste@gmail.com , го полагам сега во ноемвриска вонредна сесија.Фала

Прва година од скопје кога полагаат Основи на Сметководство?

Прва година од скопје кога полагаат Основи на Сметководство?
На 1ви вторник

А да му предложам на Шуки во новото издание на учебникот што ќе го прави да доде уште некои 200 страни ... па и така е пишуван цел учебник во таков стил што се повторуваат работи што не е прегледен за да се избере битно од небитно што се додава материјал само за да зафати простор... па што има везе таман и учебникот ќе биде поскап и задоволството поголемо (покомплицирано ќе биде за студентите)

Ќе му бидам многу благодарен ако може некој да ме информира како ќе изгледа колоквиумот, пошто ние во Струга полагаме во петок... Фала однапред :)

На 1ви вторник

А да му предложам на Шуки во новото издание на учебникот што ќе го прави да доде уште некои 200 страни ... па и така е пишуван цел учебник во таков стил што се повторуваат работи што не е прегледен за да се избере битно од небитно што се додава материјал само за да зафати простор... па што има везе таман и учебникот ќе биде поскап и задоволството поголемо (покомплицирано ќе биде за студентите)
Што се буниш па и ти... на вас ви скрати малце годинава. :D
Само да се мрчело значи.:pos:

Најбитно ти е да ги знаеш сите табели и сите набројувања (и оние што се скриени во текстот), текстот слободно скокај го.

Финансиски менаџмент нешто прашања да не се наоѓаат? :)

Финансиски мислам дека има прашања во Либро.А менаџмент кејсовите да ги разгледувам или ич да не губам време на нив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom