Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Aj ako moze nekoj od kolegite da mi kaze dali treba po Finansiski pazari i institucii da se uci od ucebnik(dali vredi) ili popametno e od prasanjata od libro? blagodaram

Aj ako moze nekoj od kolegite da mi kaze dali treba po Finansiski pazari i institucii da se uci od ucebnik(dali vredi) ili popametno e od prasanjata od libro? blagodaram

Се разбира дека вреди да се учи од книгата, тешко да поминеш со прашањата од либро.
Учи од книга, ама не на памет, само со сваќање, исто така презентациите ќе ти помогнат многу, и се разбира задачите..
Не е тежок предметов..

Беше ли некој денеска на финансиски пазари и институции???

На мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збирка :).

јас за колоквиум учев од книга и паднав ... и после за испит учев од либро прашањата и задачите и го положив со минимум поени (6-ка) .... така да ако не ти е голема оценка, учи од либро ама и од книгата читни нешто ;)
--- надополнето: Oct 27, 2011 8:43 PM ---
На мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збирка :).

јас за колоквиум учев од книга и паднав ... и после за испит учев од либро прашањата и задачите и го положив со минимум поени (6-ка) .... така да ако не ти е голема оценка, учи од либро ама и од книгата читни нешто ;)

случајно да не има некој англиски бизнис план да ми прати ????

да не знае некој што ке има дигитална еконмија на колоквиумот и дали е нешто скратено

kolegi makro tocno se odgovoreni prasanjata od libro?i slusnav nesto kolokviumot osven so zaokruzuvanje ke bil i so dopolnuvanje vistina e ova??

Дали треба да се пријавува негде присуство на колоквиумот Основи на менаџмент?Кога и каде ќе биде?Кои се асистенти кај Шуклев?
emoticon-0122-itwasntme.gif

До која страна ќе биде 1-от колоквиум Директен маркетинг

kolegi makro tocno se odgovoreni prasanjata od libro?i slusnav nesto kolokviumot osven so zaokruzuvanje ke bil i so dopolnuvanje vistina e ova??
Се е на заокружување на колоквиум , на испит е на дополнување, а за точни од либрооо не верувам дека сите се точни ги почнав само тие од менаџмент што се прашањата и имаше милион грешки така да пререши си ги сите :)))
--- надополнето: Oct 28, 2011 9:43 AM ---
Да , а ако се случи да паднете случајно на колоквиуми со тие иститее прашања на испит сигурно ке положите , не се знае како ги проверуваат колоквиумите .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom