Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збиркаOsnovi na smetkovodstvo prva, od iskustvo ucevte od kniga ili samo prasanja od libro?
Aj ako moze nekoj od kolegite da mi kaze dali treba po Finansiski pazari i institucii da se uci od ucebnik(dali vredi) ili popametno e od prasanjata od libro? blagodaram
Да имаше вежбиБеше ли некој денеска на финансиски пазари и институции???
На мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збирка.
На мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збирка.
Се е на заокружување на колоквиум , на испит е на дополнување, а за точни од либрооо не верувам дека сите се точни ги почнав само тие од менаџмент што се прашањата и имаше милион грешки така да пререши си ги ситеkolegi makro tocno se odgovoreni prasanjata od libro?i slusnav nesto kolokviumot osven so zaokruzuvanje ke bil i so dopolnuvanje vistina e ova??
Да , а ако се случи да паднете случајно на колоквиуми со тие иститее прашања на испит сигурно ке положите , не се знае како ги проверуваат колоквиумите .На мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збирка.