Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги, ќе биде ли некој љубезен да ми објасни во ПП или како и да е, што е со овие студии на случај по МЧР, гледам и овде се дискутира.... Јас падната од марс сум, ама вонредно студирам, на колоквиуми не одам и само книги имам и никој за контакт
, а испити се ближат. Како се решаваат, каде постојат решенија за нив, претпоставувам ги дава на испит (истиве од книгава или други?)....
Секаква информација ми е добредојдена. Фала![]()

никој?![]()
Колеги ај кој знае да ми објасне дека се наоѓа канцеларијата на проф. по МЧР Димитар Бојаџиоски , фала унапред![]()

Значи истите кејсови од книгата се многу е лесно носат по 10 бода 2 се решаваат имас 20 минути ги решаваш за 5 а 15 мин повторуваш прашањата што ги дава за кејсот се поврзани со соодветната тема од која е кејсот или пак прашањето така да ке видис која тема се прашањата која е кејсот
Пр. кејсот е обука на болничари 147 стр мислам
прашањето е кој метод на обука е најдобарЧ
1. моделирање на однесувањето
2. менаџерски игри
3. симулации
4.менторство
го читаш кејсот и после секој од понудените одговори најчесто си има дефиниција во книгата и ке видиш кој одговара лесно е не се замарај
со среќа

Нема некој универзални бидејќи може да се очекува се кај него бар јас полагав 3 испитни сесии тоаKolegi, ekonomika na pretprijatie da ne ima nekoj prasanja koi se pagaat na ispit?
Kolegi, ekonomika na pretprijatie da ne ima nekoj prasanja koi se pagaat na ispit?
Нема што друго да се падне од таму...