EHF FINAL 4 women's

• Креатор на темата Креатор на темата jyvation
  • Време на започнување Време на започнување

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.166
Поени од реакции
2.773
2mry8wl.jpg

http://www.win14me.com/en/ehf-final-4-l-4/front

По теркот на играта на машкиот ракометен менаџер наидов и на игра за женскиот Ф4 во Будимпешта.

Играта е веќе позната за тие што ја играле за тие што допрва сакаат да ја играат накратко ќе објаснам.
Со регистрацијата почнуваш да го создаваш својот тим.Добиваш 50.000.000 евра и со тие купуваш 7 играчи и тренер.Во случај да не ги потрошите сите пари тие ви стојат на располагање понатаму ако сакате да купите некој нов играч.Голманите се колективно за екипата неможете пример само Ина Суслина да ја одберете.

Помеѓу рундите можете да продавате и купувате играчи.

Да не дробам многу тука ви се правилата..

http://www.win14me.com/en/ehf-final-4-l-4/rules

Знам дека за жени е мал интересот ама јас си направив супер тимче дури ми останаа и нешто ситно пари.
Кој сака бујрум има и група од форумот handball123 пасвордот е "123"

Лејно/Суслина.(ЖРК)
Дембеле(ЖРК)_____ Лазовиќ(БУД)_____Велер.(МИТ)​

Лекиќ(ЖРК)_____Горбиц(ЃЕР)_____Кликовац.(ЖРК)​

Тренер: Хеле Томсен/Митјиланд.

Крила/Мехмедовиќ *Будуќност - -Богнар Боди* Ѓер
Пикер/Ѓокиќ *Вардар
Бекови/Пино *Вардар- -Ковачич *Ѓер- -Далби *Будуќност
Голмани/Суслина/Лејно *Вардар

Тренер: Индира Кастратовиќ

Крила/Мехмедовиќ *Будуќност - -Богнар Боди* Ѓер
Пикер/Ѓокиќ *Вардар
Бекови/Пино *Вардар- -Ковачич *Ѓер- -Далби *Будуќност
Голмани/Суслина/Лејно *Вардар

Тренер: Индира Кастратовиќ
супер состав

se aktivirav napraviv tim i vlegov vo grupata handball123 i sega kako ke se natprevaruvam? ve molam razjasnete mi:)

Андреа Кликовац во изборот за најдобра млада ракометарка

Еден од спонзорите на EHF Champions League (Bet-At-Home) трета сезона веќе организира избор за најдобра млада ракометарка во лигата на шампионките. Жирито номинираше 10 ракометарки, меѓу кои се наоѓа и вардаровата ракометарка Андреа Кликовац. Покрај неа во овој избор се: Катарина Јежиќ, Тамара Мавсар, Соња Фреј, Нора Морк, Фие Волер, Дорина Корсос, Луис Санд, Трине Остергард, Жанет Кристиансен. Минатогодишна победничка во овој избор беше ракометарката на Ѓер Ауди Ето, Анико Ковачиќ.

Фановите на ракометот исто така може да гласаат така што на маилот ehfcl@bet-at-home.com ќе го пратите името на ракометарката за која гласате. Гласањето трае до 25 април и од една маил адреса можете да гласате само еднаш. За најсреќниот фан ЕХФ одлучи да го награди со ВИП влезници за првиот фајнал фор турнир во Будимпешта

Андреа Кликовац во изборот за најдобра млада ракометарка

Еден од спонзорите на EHF Champions League (Bet-At-Home) трета сезона веќе организира избор за најдобра млада ракометарка во лигата на шампионките. Жирито номинираше 10 ракометарки, меѓу кои се наоѓа и вардаровата ракометарка Андреа Кликовац. Покрај неа во овој избор се: Катарина Јежиќ, Тамара Мавсар, Соња Фреј, Нора Морк, Фие Волер, Дорина Корсос, Луис Санд, Трине Остергард, Жанет Кристиансен. Минатогодишна победничка во овој избор беше ракометарката на Ѓер Ауди Ето, Анико Ковачиќ.

Фановите на ракометот исто така може да гласаат така што на маилот ehfcl@bet-at-home.com ќе го пратите името на ракометарката за која гласате. Гласањето трае до 25 април и од една маил адреса можете да гласате само еднаш. За најсреќниот фан ЕХФ одлучи да го награди со ВИП влезници за првиот фајнал фор турнир во Будимпешта

Ме ставаат на тешки маки.Дали да гласам за љепота (Трине Остергард :love:) најдобрата од овие (Нора Мерк) или традиционе Андреа Кликовац :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom