Егземи!

• Креатор на темата Креатор на темата JeCILaDy
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе мене ми е мн помало и само на одредени периоди...:toe:

eczema.jpg

Ти многу не убаај слике покажа :kesa: , мене нешто ми е ко долнава слика , не се познава многу, ама пак боли...:toe:
- И би се сложил со Гарфилд да не слушаш многу овде форумчии и ако ти е поголем проблем да земеш лекатрстава што ти ги даваа докторите...:toe:

Сеа дознав дека уствари нема лек за ова :tapp: , и со време требало да пројде...:toe:

Лажен аларм..Бојата почна да ми се изедначува...Мислам дека конечно ќе ги снема...Сеуште ја користам маста на билна основа...Ми помогна многу.

која е таа маст што ја користиш

Najmnogu efekt vidov od Eucerin losion so 10 % urea!
Drug lek e neven!........Ama toa e nadvoresno samo! Bitno e da se otkrie vnatre vo organizmot sto ne e vo red!

Еден стар лек- мноогу одамна користен доле во егејот(имам слушано од стари луѓе за него) - но, останато уште од тоа време и ден денешен се применува при егземи- тоа е растението чистотел (впрочем и самиот назив говори сам по себе ) со него се мачкаат местата кои се зафатени со кожниот осип

Еден стар лек- мноогу одамна користен доле во егејот(имам слушано од стари луѓе за него) - но, останато уште од тоа време и ден денешен се применува при егземи- тоа е растението чистотел (впрочем и самиот назив говори сам по себе ) со него се мачкаат местата кои се зафатени со кожниот осип

Kade moze da se najde toa rastenie? da ne go znaes slucajno angliskiot naziv! ........jas imam severe eczema, ama mi se podobri od koga koristam eucerin, no vo sekoj slucaj bi mi doslo dobro ako koristam nesto poprirodno!Pozzzzzzzzzzzzzzzz

псориазис артитис ?
некој да пообјасни што е ова искуство лекување ..

Back
На врв Bottom