ЕФТО ИЛИЕВ ВЕБМАЈСТОРОТ ДОЈДЕ НА ФОРУМОВ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooooooooooon
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S Pa dobro bre Eftim, neli primeti deka "musterijata" go chita postot od Misticen pogore koa te prasa za cena na takva web strana :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе Бате Марио, Мистичен прашува за цена недела дена пред постот:-)
Не зезај и ти...ако праиме нешто, го праиме ПРО! :-)

Ooooh sorry, my bad... jas mislev deka tel muabetov e "presen" odnosno posle tvojot post :)

u got it :wink:

лелелелелелелле ... кутриот Ефтин (the WEBMASTER) ... него што бидна понатаму ???? Требаше да му дадете број и да се чуете утре дента откако се консултирал типот да видиме што генијално ќе кажел .... да било тоа ќе беше ептен 100% ПРО :P 8) :P

Стенмарк...веруј дека е скратено пошо е најпро...перверзија е друже...нема смисла:-)

И колку да се испиздиш уште повеќе брате Ефтиме, ке се цитирам самиот себе:
Acid напиша:
Се што не е против законот е легално, односно легално е доколку едната страна се согласува да биде објавен разговорот. :lol:
Исто како и овој линк од разговорот со ЕФТИН околу веб дизајнот (ма да беше повеќе околу веб дивелопинг)!

http://www.ibsmk.com/eftin.mp3

Ех Ефтиме, македонска СЕВЕРИНО! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Уште рано на сабајле ме умревте од смеа :lol: Колку ли само културно разговара. Мене ме интересира како завршиле консултациите :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: А бе Ефтинчо, ефтинчо, срамотилаци, брукааааааа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stvarno mu dadovte ili ne :):)
deckoto epten si se zaangazira da si ja zavrsi rabotata :!: :D

mEnEmA напиша:

:) :) хехехе да се ангажирав ке му се јавев :) мене ми стана јасно усте не вториот збор односно "Te preporacaa" абе занев дека е од кајгана :) кој луд ке се јаве во 23,30 часот. Нема логика инаку кажав можам да го направам тоа 500евра унапред па почнувам.
Сакате да пробате???

Ferrari напиша:
mEnEmA напиша:

:) :) хехехе да се ангажирав ке му се јавев :) мене ми стана јасно усте не вториот збор односно "Te preporacaa" абе занев дека е од кајгана :) кој луд ке се јаве во 23,30 часот. Нема логика инаку кажав можам да го направам тоа 500евра унапред па почнувам.
Сакате да пробате???

ti be trenjirash da bidesh glup ili sto ti e ?!

odi mavaj se tamu vo taa vashata Luda Mara :lol:

Иииииииии од кај знае веб страни да праи па уште и паметен се праи :P 8) :P

StenmarC напиша:
Ефто си помислил да конкурираш на некој светски натпревар во веб дизајн ????

EASA ili EKMA, na primer :))))))))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom