Еден денар минута, само со ВИП!

• Креатор на темата Креатор на темата DimitrieCuposki
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 јуни 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Е ајде мили мои, сега кажете ми дали некогаш порано се има случено истото?
Доста беа чажгите 200 за 200 каде што никогаш неможеш да си провериш колку ти останало, па на пола месец мистично и одненадеж почнува да ти краде од другиот кредит... а да не зборувам за пост пејд каде што ако активираш 200 за 200 никогаш нема да дознаеш кога ти завршило, затоа што сметка немаш! А да си ја провериш сметката, ти зимаат 5 денари. ц ц ц.
и доста веќе со тоа космофон 6 денари = 6 минути.. видел некој колку чини минута после 6тата минута? А што..треба да спуштам слушалка на секоја 5та минута? Ма ајде те молам..
Сега си земав картичка на ВИП, си зборувам минута денар колку сакам, не сум ограничен, и во секој момент можам БЕСПЛАТНО да си ја проверам сметката.
А и мрежата им е супер.. веќе работат на своја и не ја користат онаа на т - мобиле.. за партнерството со Водафон да не праам муабет!
алал да им е на ВИП, колку брзо го постигнаа успехот, и колку напреднаа за замо 8-9 месеци.
Ете, добив желба некому да се јавам.. да потрошам еден денар :smir:

И што? А колку е од ВИп да се јавиш на Т-мобајл или космофон? Џабе им е... Колку што разбрав имаат 6 милиони евра загуба во првите месеци на работење во Македонија.

не ти чини 200 за 400?
незнам баш како на сред месец ти исчезнува... јас си го имам наместено дда ми брои секундиете на разговор телефонот и секогаш си знам отприлика колку имам... башка никогаш од кога направија 200 за 400 не успевам да го дотрошам

6 за 6 е крајно глупаво... треба на штрек да си.

а вип пак воопшто не ми одговара, што беше финтата кога дојдоа вип.. нешто знам со пораки беше... и данас ура утре кура работата...
примети го тоа кај вип: ПРОМОТИВНИОТ ПЕРИОД ТРАЕ ДО ??.??

200 за 400 кон само три броја?
ок.. да, кога го зголемија, боље е, ама не ти смета што цело време си ограничен? Инаку, минута кон другите е 10 денари, зборувам со ДДВ.
Дење, ноќе.
Не му ја мислиш колку е саат.
А тоа за загубата.. незнам како е..
ама космофон дури оваа година почна да работи од нула.. до сега ги враќаше веќе вложените пари..

Абе смеј се колку сакаш, ама јас од претплатата на Т-мобајл не се одкажувам. Сега ке правам 2 години, и се мислам да ја продолжам уште за две и да земам кул телефон за ефтини пари. Без разлика дали работиш во Вип или не...

Кој е мотивот јас да се откажам и да го сменам операторот? Дајте една добра споредба. Ја користам Релакс 250 и месечно правам 30 минути разговор (најмногу на мрежата на Т-мобајл и на фиксен) и 30-40 пораки. Горе долу се се покрива од претплатата што е според мене солидно.

Edit: еве што нуди т-мобајл. Повик кон сите мрежи 6.9 денари +ДДВ (кон т-мобајл после 8 и во викенди 3 денари минута). СМС 3 денари.
  • Цените се однесуваат за повици во траење од 1 минута, но тарифирањето е по секунда
  • Фиксна цена за остварување на секој повик e 3 ден- е ова е тоа што ме нервира, ама се надевам дека ке го исклучат за одредено време.

4 години имам број на 070 Т-Моbile ( МобиМак ), не планирам ни да го сменам топ ми е.

Еве ова го нуди вип
претплата 200 денари, минута кон сите мрежи 6.5, воспоставување на повик исто така 3 денари, бесплатен телефон на договор од 24 месеци..
и само еден денар кон мрежата на вип.
Смс 4 денари... ГПРС - 30 ден / 1 Мб... бесплатни повици кон контакт центар...

И кога ке видиш истото е со она што го нуди т-мобајл. Само менување броеви, јавување по луѓе еј сменав број (а истиот си го користел 3 години).... НЕ СЕ ИСПЛАТИ!!!!

Што ако е 1 денар? Мене со најблиските воедно и оние што најмногу правам моабет со нив ми е бесплатно од косомофон бројот (сите сме во една група, како фирма, другари, другарки, девојки, братучеди), кон космофон ми е 3 денара минута кон секој космофон.

Мобимак ми е 6 денара минута плус 2 денара по повик (бизнис сум). Дупло поскапо него кон космофон.

Знаеш, јас сеуште не познавам никој со број на вип. Сериозно. Немам ниеден 077 број во именик. Која би била целта, еден денар минута само сам со себе да зборам?

Еве ова го нуди вип
претплата 200 денари, минута кон сите мрежи 6.5, воспоставување на повик исто така 3 денари, бесплатен телефон на договор од 24 месеци..
и само еден денар кон мрежата на вип.
Смс 4 денари... ГПРС - 30 ден / 1 Мб... бесплатни повици кон контакт центар...

Знаеш што е проблемот?Што од 160 контакти во именикот само 3 ми се на ВИП, и да се префрлам на ВИП за тие три броја?Кога ке направат кон сите мрежи иста цена можеби ќе размислам.Сега сум на при пејд, на изи ток и 7 денари ми е минута, а после 10 саат со мојот круг зборам за 1,5 денари, тоа ми одговара:salut:

Е сеа има уште нешто што може да биде проблем, свеста на народот. Место да бидеме офци и да плаќаме на мобимак и космофон и да мрчиме како имаме малце броеви на вип во именик, можеме да отидеме сите да купиме број од вип и да им ги вратиме картиците на лоповите. Иако ги сакам, лопови се.

Абе ВИП нормално е дека ќе работи првите две години во загуба..Инфраструктура, продавници, сеуште луѓето се немаат навикнато..Космофон до пред една година работеше што се вели на нула салдо, си ги повраќаше парите за инфраструктурата, и ред други тракатанци..Тоа е нормално...А Т Мобиле се разбира дека ќе биде најуходана во работата, сепак прва мобилна мрежа е..

Абе мора да намалат нешто цените за да можат да привлечат корисници. Доколку би било 5 денари муабет кон сите мрежи, и 5 денари смс (читај 2 денари поефтино од т-мобајл или космофон) гарантирам дека ке се испотепаат за броеви од Вип. Уствари јас ке бидам прв што ке купи. Вака... се е исто, нема поголема причина за да променам број.

имав земено број од вип уште на почетокот и воопшто не бе задоволна така да џабе некој да ми го тупи колку е тоа добро коа имам само контакт / два на вип...

abe mislam deka ne e vo red da sporeduvas kako bilo na pocetokot i kako e sega.. ama u sekoj slucaj, cenite se sto posto poinakvi kaj site operatori od koa vleze noviot operator.. se namalija cenite eden kup!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom