eBay (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата corpz
  • Време на започнување Време на започнување
До дома ти ги носат.
супер штом така, веројатно екстра мали се шансите да се случи кражба на пратка ако имам тракинг број од пратката?

Бидејќи порано знам дека имаше многу жалби за крадење на пратки и слично. Да бидам спремен со хебла да им отидам ако не ми стигне некоја пратка, или пробаат да ме прават будала.

супер штом така, веројатно екстра мали се шансите да се случи кражба на пратка ако имам тракинг број од пратката?

Бидејќи порано знам дека имаше многу жалби за крадење на пратки и слично. Да бидам спремен со хебла да им отидам ако не ми стигне некоја пратка, или пробаат да ме прават будала.
Мене до сега се ми стигнало. Доколку не ти стигне му пишуваш на продавачот, ќе ти ги врати парите.

Ако е скапа пратката, може да ја задржат на царина и да треба да платиш трошоци, ама јас сум нарачувал претежно ефтини ствари до 2-3000, па не знам како точно иде тоа.

Дали нарачка капут од америка купен преко ибеј може да стигне во македонија без проблеми?

Нарачав пратка преку Ебај од Кина и ја испратија по Федекс.
Дали Федекс, ДХЛ и сл. сеуште наплаќаат шпедитерски услуги за пратки нарачани по интернет во вреднос над 45 ЕУР со иста цена како да увезуваш шлепер со 30 тона товар како што наплаќаа порано. (знае ли некој да одговори како одат сега работите?)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom