E што е де турбофолкот?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ахам а кај си бил надвор од Македонија па можеш реално да процениш кој каков е ?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Шо има врска тоа?

Не ми треба да одам надвор за да проценам дека Хендрикс и Ајоми напраија гитарска револуција, или дека Кобејн донесе нов бран на музика.

Како го променила Цеца светот? Ова почнуваш ко Трилобајт да си носиш свои теории, кои што само тебе ти се познати.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
па ДА НЕ БЕА САНКЦИИ и да не беше патриота имаше понуди прво да освои Италија па после Европа ... е бре дете со такви цицки далеку се стига види фото

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
ja celosno se slozuvam so gizho....Ceca samo ja promeni Makedonija..i delovi od Prilep....a so se odnesuva do turbofolkot PODJANACHKA MUZIKA NEMET!!!

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
леле дјанацка музика цеца бе ???

Нирвана што е тоаш музика за градинка ? црковен хор ?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Метафора употребува Емил. лол

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Металци кур се тресе коа ке поостарите коа ке се испоожените да не клатите главите на тоа ко уклучени у штекер ???

МОре земете си литро со литро и слушај Цеца бог да Ве види

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Веќе преминуваш во невкус

Ете шо збори Викторгг со неговите постови.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
хммм длабоко се извинувам и се повлекувам од темата со наведната глава ...

ЦЕЦА РУЛЕС

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Громе мој како светски хит хммм...интересна теорија. А бе што зборите глупости србија ја бомбардираа после првиот настап на цеца во еу,пред тоа пробаа со мужот викаат ај ова дрољава ќе се откаже ама не бе гром у коприва не удира. Затоа сеа економски санкции удираат за да умре цеца од глад.

ради такви ко цеца македонија е кај што е сега, ти шведо медо не се прај селски фраер на форумов шпанија не е светов сум бил ја и подалеку и што сеа. И бај д веј знаеш зашто плачат у кафанаи на турбошит затоа што само кога се пијани сваќаат какво срање слушаат и плачат од мака не од радост

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Ја коа бев многу мал бев највечи фраер у маало затоа што само ја имав нокшир кој што почнува да свири кога се се искакаш у него.. Е тоа беше стварно добра музика.. а не турбофолк ебаго:pos::pos:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
И бај д веј знаеш зашто плачат у кафанаи на турбошит затоа што само кога се пијани сваќаат какво срање слушаат и плачат од мака не од радост
.....најинтересна теорија до сеа :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Pak vie protiv Ceca a ?

Kakva drolja be , toa ti e dama i toa dama pik

Grome moj i pile se tolku dlaboki pesni samo Vie ne gi razbirate

i sea vishe Ceca ne gi prai ni muzika ni tekst ni spotovi ima pari i kvaliteni luge praat seto toa ...

Pa bolji se spotovi od Ceca nego od 80 % zapadnjackive vrska nemate

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
Ја коа бев многу мал бев највечи фраер у маало затоа што само ја имав нокшир кој што почнува да свири кога се се искакаш у него.. Е тоа беше стварно добра музика.. а не турбофолк ебаго:pos::pos:
ти си луд бе чоек:pos::pos::pos:

Член од
11 јули 2006
Мислења
79
Поени од реакции
1
Temata od za i protiv turbofolkot se prefrli na Ceca...
Zosto se fakate na poedinci turbofolkot ne go praj samo Ceca.
A zosto da ima prepirki???Koj so saka neka si slusa to so e negova zelba....Ako nekoj ja saka Ceca ubo za nego neka si ja slusa,ako nekoj saka da slusa so znam tamu Nirvana neka si slusa....Toa e izbor sekoj e pameten sam da si izbere so saka a so ne...Jas ne go cenam coekot po to so slusa tuku po to kakov e....Zatoa imam prijateli\prijatelki so slusaat se i sesto od rap,rok,tehno,turbofolkok i tn....
Jas nemam nikakvi predrasudi nikoj ne mi preci ama toa so go slusam e moja rabota,kako jas so gi pocituvam drugite i nivniot izbor baram i tie da me pocituvaat mene i mojot izbor...Iskulirajte luge i ostajte gi site da si slusaat to so si sakaat:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom