Движење по такт на музика

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Локација
На Венера
Веб-сајт
www.facebook.com
540_kids_dance.jpg
dsc_0494-2.jpg

Малите деца уште од мали нозе танцуваат, тие навистина се добри танчери. Дури уште од мали нозе кога ќе слушнат музика започнуваат да се клатат, си создаваат свои движења и секако нам тоа ни носи позитивност, покрај тоа што е забавно и интерсно тоа им помага да научат многу концепти преку разни движења и пози тие се учат да одржуваат рамнотежа на телото по тактот на музиката. Креативното движење кое го создаваат дечињата додека танцуваат преставува силна алатка за развивање самодоверба и свесност за сопственото тело.

Многу често ќе наидеме на интернет порталите видеа каде што танцуваат мали дечиња како вистински професионалци.

Јас се обидов да најдам повеќе видеа за оваа тема кои верувам ќе ви го подигнат расположението денеска и вооедно можеби и вие ќе се обидете да танцувате заедно со вашите дечиња без разлика дали сте професионалци или не.

Брз ритам, професионализам, самодоверба и сексапил. Тоа се квалитети кои ги поседуваат оние најискусните возрасни танчери, но јас би ви предложил да се задржиме кај дечињата кои уште од мали нозе се движат по тактот на музиката.

Во продолжение погледнете ги видеата:

Останатото е на вас (y)

Зошто ми е избришан постот во темава да ми објасни некој? :rolleyes::confused::eek:

Еве за потсетување какво видео прикачив во контекст со напишаното погоре.
Што не е во ред? Нема слики од мали дечиња? Или пак нешто ми затаил компјутерот кога ја испраќав пораката?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom