Друже добар си бе???Одлучи се - 2 недели или 7-8 месеци?
Септември 2025 пишал дека 2 недели го има, а денес дека 7-8 месеци го има.
Што не ти е јасно жити се?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже добар си бе???Одлучи се - 2 недели или 7-8 месеци?
Во некои фирми во цената влегува и качување и монтажа. Повеќето не, ама коректно е да кажат дека се доплаќа, што не е случај во погорниот пост. Жената не вика дека треба бесплатна монтажа и качување туку само да и кажеле дека се доплаќа.Имам 3-4 познаници што работат во фирми за мебел, секој ден пример одат до Скопје и носат 4-5 спални. Мислиш дека без компензација тие ќе ти ја качат спалната на 4-5-6-ти спрат? Рбетот што ќе кажи за некоја година,мм? Ај повтори го тоа сега на вкупно 30 спратови денес. Секој ден...
Грешка е што не ти кажале дека бесплатно качување до стан нема, ама мислам дека секој нормален што има купувано мебел неколку пати го знае тоа, а за монтажата, не знам тоа, искрено тоа е и твоја вина што не си прашала како оди.
Дај му на монтерите 50 евричи ќе видиш како се качува и како се монтира во 20 минути, а не да квичиш овде. Секој си го цени трудот, а богами во таа професија и здравјето. И јас би.
И едно прашање до тебе, до толку си мрза што ти треба AI да сврзиш 2 реченици, или, неписмена можеби?
Автоматски споено мислење:
После 7-8 месеци користење на душеков, можам да речам дека е доста солиден. Се изнаспиваме дома![]()