Дуо СКАНДАЛ

• Креатор на темата Креатор на темата duoskandal
  • Време на започнување Време на започнување
Драго ми е да ви се допаѓа. :helou:
Еве накратко би можеле да не слушнете на 27 во ресторан рагуза ќе бидеме заедно со Зорица Конџа

Бидејќи ме прашувате кој сум да ви одговорам.
Јас сум тој што крева најмногу галама без разлика дали е таа позитивна или негативна.
јас воздигнувам и спуштам во зависност од потребите.

Бакшиш реклама за тезга бенд, available at my free commercial space: _______________________________________________________________________________________________________.

Драго ми е што постепено сваќате дека на овој форум кој е најпосетен од сите форуми во македониаја може и да се направи добра реклама. Овој начин на рекламирање или презентација е еден од многуте online маркетиншки чекори.
Ние ја имаме таа среќа што е тука кајгана форум. Затоа не се лутете туку учите како треба.

Во анкетава на сајтов ви ваш повекето што гласале не би дошле на ваша свирка.Видов и на други форуми зашто сте вакви спамери, мислам да не ви кршам филм ама зашто толку галлама околу најобичен тезга бенд, а имево ако мислите посериозно нешто да правите мора да го смените.
Со среќа и бтв никогаш не би дошол на тезга бенд, на рок бенд можеби ама на ваков од маалска биртија не.
Не го сфакајте како навреда ова подобро искрен коментар него да те тапшаат по рамо дека си супер а ти си далеку од тоа...

Во анкетава на сајтов ви ваш повекето што гласале не би дошле на ваша свирка.Видов и на други форуми зашто сте вакви спамери, мислам да не ви кршам филм ама зашто толку галлама околу најобичен тезга бенд, а имево ако мислите посериозно нешто да правите мора да го смените.
Со среќа и бтв никогаш не би дошол на тезга бенд, на рок бенд можеби ама на ваков од маалска биртија не.
Не го сфакајте како навреда ова подобро искрен коментар него да те тапшаат по рамо дека си супер а ти си далеку од тоа...

Ти благодарам што си искрен.
Тоа што си нашол нешто слично на други форуми не се нарекува спам.
Целта е во тоа некого да заинтересираш а останатото е само работа на вкусови.
Тоа дали сум супер или не не е битно, штом ти си не простудирал значи дека сум супер.
Уште еднаш фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom