ДУИ- Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Стоплено е срцево. Голема победа за нас како народ е ова.
... не читаш меѓу редови, „мултиетничко општество“, „македонски идентитет“, тепа изрази за уставни промени.
... а позади иде снимката централно на објектите од „стиропор и кич“ на Скопје 2014, зашто нема друго што да се покаже грандиозно :vozbud:

Почитувани мои каур.. оваај.. сограџани.
Еве ја од ровови у Арачиново сум стигнувал до честитање на Македонски празник.
На следни избори ако може да гласувате за мене за претседател има да везем Македонски.

Фала
Проф.др. Командант Аца Ахметовски

... ви се молам, темава е сериозна во подфорум политика, може коментари со доза на сарказам и хумор, но не го претерувајте, се губи смислата на разумно пишување! Благодарам за разбирањето!

FzGYnU9WIAAEqOU.jpg zaev-merko.jpg

...така е! може не чиниш, но си директен и искрен што ќе речеш, то ќе направиш!

20200902160557.jpgbmv-na-merko-2-640x634.jpg

981214_464837696941544_790632051_o.jpg

...еве го и Министерот за финасии со фармерките, како ни изгледа нашиот експерт без костимот од Армани :facepalm:

но морам да го споделам вчерашниот негов бисер во јавните медиуми околу покачувањето на електричната енергија, вели некако вака:

„сите кои ќе штедат електрична енергија неговите сметки ќе бидат пониски, еве ќе се уверите следниот месец“ :vozbud:

П.С.
во позадина се гледа главчето од БО, кој секој ден истото го чувствува и го повторува дека сигурен е со овие Уставни промени ќе сме влегле во ЕУ, што мисли, ако пресадил коса и облече костим од Бос и рецитира фрази со „интелктуални“ зборови дека ќе веруваме дека го заболе за македонскиот народ, па тој се декларира за Албанец, а ни соли памет за македонски идентитет и македонски јазик, а бе човек да се утепа не друго!:yid:

Последно уредено:
Умре бди другари паковајте го. Сега чекаме сезона за лов на команданти.

Кој смее да го нападне претседателот на северно подкосово?
Attack ads focus exclusively on the negative aspects of the opponent. :) Ali Ahmeti e najmokniot covek vo Makedonija(2002,2003,2004,2005,2008,2009,2010,2011,2012,2013,2014,2015,2016,2017,2018,2019,2020,2021,2022,2023..) Ja se umoriv dodeka gi napishav godinite, a on neumorlivo vladee I kradee :) No interesno bash sega, od blisku

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom