Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
- Локација
- Usa
- Веб-сајт
- meettomy.site
Еден од најдобрите Скопски стрит ои-панк бендови, кој уште подобар го прави неговата МАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛ-ПАТРИОТСКА ОРИЕНТАЦИЈА.
Составен од Ненад (тапани), Аце (вокал), Мане (гитара), Дарац (гитара) и Саво (бас) досега се има неколку пати појавно на сцената. Тие беа учесници на РОК ФЕСТ 2005, а имаа свирка во МКЦ со Флукс на 19.2.2006, а исто мислам дека свиреа и во Струга на 28 јули.
Во своите песни застапена е Македонската национална идеја, skinhead начинот на живот и љубовта кон ФК ВАРДАР (за кој исто така и јас навивам) и родното Скопје.
Омилени песни мене ми се: Смрт или Слобода, Скопје и Вардар.
Во текстовите и застапеноста на темите во текстовите на песните потсеќаат на англиските ои-панк легенди The Business.
Составен од Ненад (тапани), Аце (вокал), Мане (гитара), Дарац (гитара) и Саво (бас) досега се има неколку пати појавно на сцената. Тие беа учесници на РОК ФЕСТ 2005, а имаа свирка во МКЦ со Флукс на 19.2.2006, а исто мислам дека свиреа и во Струга на 28 јули.
Во своите песни застапена е Македонската национална идеја, skinhead начинот на живот и љубовта кон ФК ВАРДАР (за кој исто така и јас навивам) и родното Скопје.
Омилени песни мене ми се: Смрт или Слобода, Скопје и Вардар.
Во текстовите и застапеноста на темите во текстовите на песните потсеќаат на англиските ои-панк легенди The Business.
pankot ne bi trebalo da bide samo ideologia.mislam,ok ja iam stavoi nekoi so se kosat so nekoja ideologia.AMA nikad ne bi se narekol anarhist,feminist,ova ona