- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 777
Луѓе не се палете немало добра трава ова-она , има добра ганџа секогаш .Само треба правите луѓе да ги знаеш =))))
idd

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе не се палете немало добра трава ова-она , има добра ганџа секогаш .Само треба правите луѓе да ги знаеш =))))
Никој не рече дека нема, ама ретко се наоѓа. Сепак зависи и од тоа што некој рачуна за (добра) трева, нели![]()
Верувај има , и не е ретко , зависи за кој како .
А под добра разбирам - еден кец да те напраи сателит , минимун 4-5 часа активен хај - да ги гледаш работите од друг агол - сето тоа пропратено без некој поголем стун и лош бед .
И најбитно - само туфки се пушат , а не некои истови или издробено срање без % на ТХЦ. А и семкарки мрзам.
и прсканица може да те напраи сателит ..
битна е миризбата да лепи од смола на прстите кога ја дробиш ... да има Вкус при пушење да не штипе по образите и има чуден никаков вкус итн ..
и прсканица може да те напраи сателит ..
битна е миризбата (кога ќе ја помирисаш туфката да се запотиш на челото), да лепи од смола на прстите кога ја дробиш ... да има Вкус при пушење да не штипе по образите и има чуден никаков вкус итн ..
^Неможеш таму да си средиш, да се опуштиш, кај што си?
--- надополнето ---
Не за др, да ти помине мислата.
На моменти коа ќе ми текне Џ, оффффф:kesa:
Vecer sum dogovoren na seansa...ke se konsumisa peyote...koj vika deka e tesko da se donese vo MK vo kufer, toj laze, krade, ima voski i spie na tavan!