Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
А пробал некој фентанил(синтетички медицински хероин),морфин(од ампули),и низа анестетици???
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 21:36 ---
[quote="Kostur123, post: 4791963, member: 50784"
Познавав човек кој од кофеин го претвара во кодеин и т.н. во која форма сака таа..
[/quote]

Кодеинот може да предизвика престанување на дишењето-опасен е,опасни се срањата на улица многу ми е криво за младината и сведок сум на случаи кои се растроени од МДМА и спид едниот се лечи 6 години.....абе нека ја легализираат травата гарант ќе биде подобро а и ќе имаме нарко туризам.

А пробал некој фентанил(синтетички медицински хероин),морфин(од ампули),и низа анестетици???
Мислам и тродон ја има истата функција. И да ова сум го пробал нормално заради хируршки захвати и многу беше добро чувството. До пред малку со ненормални болки, а за 3-4 минути и се пушташ на сестрата :pos:

Мислам и тродон ја има истата функција. И да ова сум го пробал нормално заради хируршки захвати и многу беше добро чувството. До пред малку со ненормални болки, а за 3-4 минути и се пушташ на сестрата :pos:
Значи тродон (трамадол) не може да се споредува со фентанил!
Трамадолот е неколку пати послаб од морфиумот додека фентанилот е почиста молекула која не го потиска толку центарот за дишење и е 1000 пати помоќна од морфиумот.

Иначе ставен во вена дејството на фентанилот поминува за околу 30 минути.

важно! ми треба дилер од аеродром. итно!

аааааа касно, само што си дојдов дома :)

Трамадолот го има во течна состојба ?

важно! ми треба дилер од аеродром. итно!
Зар се прашуваат ли вакви работи на форум. Знаеш ли дека полицијава надгледува се сто збориме. Изгледа брзо ќе наебеш како што ми изгледа.

Зар се прашуваат ли вакви работи на форум. Знаеш ли дека полицијава надгледува се сто збориме. Изгледа брзо ќе наебеш како што ми изгледа.
:eek:
АААААААААА! (панично)

Затоа е и отворен овој форум. Да е затворн и да не се индексира на гугл пеки, вака и да не сака секој може да прочита.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom