Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Ти форсираш дека си била "зависник", јас за мене не кажав воопшто таква работа. Јас не ти верувам на приказниве, извини али то си е мое право и мој став, сепак форум е, не сме сите исти и исто да размислуваме.

А се што сакав да пробам - пробав и еве ме, жив, здрав, нормален си го живеам животот. Не би навлегол стварно во детали, што точно, како, колку количински. Си знам јас доволно и сум едуциран, то си е за мене само, нема никаква потреба демек да се докажам нешто.
Така е сите сме различни и веруваме во различно, баш претходно имам потенцирано. Веруваш во она што сакаш да веруваш и тоа е вистината за тебе.
Во ред е да не си спремен да го споделиш искуството, тоа е твоjа одлука. Исто како и одлуката да живееш пробуваjки нешто, твоj живот, твои правила. Ако мислиш дека дрогата ти носи повеке добро отколку штета, тоа е баш супер начин на живот.

Dali bi mi bilo dovolno eden tab LSD za prv pat?

Не би ти препорачала LSD ама ти си знаеш голем си...[DOUBLEPOST=1437113972][/DOUBLEPOST]Порано имаше поголема пропаганда која укажуваше на последиците од дрогата, најмногу се сеќавам на рекламата на МТВ со Jack the ripper и со хероинот како смртта те демнее доколку се дрогираш таа реклама толку ми е врежана во потсвест што автоматски ме одвраќа од наркотични супстанци...

Последно уредено:
Не би ти препорачала LSD ама ти си знаеш голем си...[DOUBLEPOST=1437113972][/DOUBLEPOST]Порано имаше поголема пропаганда која укажуваше на последиците од дрогата, најмногу се сеќавам на рекламата на МТВ со Jack the ripper и со хероинот како смртта те демнее доколку се дрогираш таа реклама толку ми е врежана во потсвест што автоматски ме одвраќа од наркотични супстанци...

Хероинот такозван роба или хорс е најголемо зло. Едноставно тука нема збор, тоа не смее да се проба. Шо би рекол еден мој познаник, бивши хорсаш, моментално излезечен - ,,потпишуваш договор со ѓаолот и на крајот лично ќе се запознајш со него"(ова се мисли демек на кризите).

LSD е нешто сосема друго, исто и другите работи ако се користат умерено, пред се да си едуциран за тоа што го земаш,да знаеш за ефектите, последиците итн инт. нема да биде воопшто опасно :)

Моментално овие ексерите СУПЕРМЕНИ се смртоносни, содржеле некакви си отрови. Пазете се, за тие што пијат. Не можам да ги најдам линковите, имаше пред некој извесен период многу смртни случаи по Европа, ќе се потрудам за линкот од вестиве и ќе ги постирам тука.[DOUBLEPOST=1439993799][/DOUBLEPOST]

Осминка од трипот, за прв пат. Не се форсирај

I od chetvrt se pravish pepel ako e dobar acid-ot.
Bi ti bilo dovolno najverojatno.
Четврт ќе го осетиш, но не е тоа, тоа. По правило се мава еден трип, ако е добар, т.е. 250 микро грама. Или ако веќе сакаш полајт да се отцепиш, јади пола.

Aко си стабилен дечко, еден таб е одлична доза.
Ако се пичиш јади полче.
Прво земаш LSD, после DOM... и се останато е излишно... е сеа ако е толку нестабилен ќе прајт наредно candyflip и ќе си го ебат мозокот за сите пари ко едни познаници шо не се вратија здрави :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Прво земаш LSD, после DOM... и се останато е излишно... е сеа ако е толку нестабилен ќе прајт наредно candyflip и ќе си го ебат мозокот за сите пари ко едни познаници шо не се вратија здрави :D

Почетник ако напрајт вакво комбо и ќе заминит со реката, сигурно :D мозокот во фритеза[DOUBLEPOST=1440000896][/DOUBLEPOST]
Aко си стабилен дечко, еден таб е одлична доза.
Ако се пичиш јади полче.

Многу е цел, барем за прв пат. Подобра опција за почетник е малку тренинг со хофман 125ки табли, ама мислам дека моментално кај нас ги немат овие ексери. Или тие WY ексерите од пред 3-4 години, знам ги имаше многу.

Ако не братче, јади пола и вози :D

Се знае порано идеш на фестивал, земаш шишенце со капки, табла црно чоколадо на буквата х, кесиче со емди и рокаш 7 дена глава не те боли. Ова сега миксовиве што ги прават, боли глава. Млади деца забегуваат.
Јебеш, живот.

Али од трип не се забегува, ако правилно го користиш. Зависи од човекот дали сака да се погуби и никад да не се врати или да го вози профи. Уште позаебана ствар е што многу луѓе во најбитните моменти го губат тој осет и после шетаат ко избегани. Сум возел многу ствари со етикета "опасни по мозок", само што треба да си спремен за тоа. Не треба да си џанак пред се ;) Тука се јавуе неспоразумот меџу младите. Ок, поз.

Почетник ако напрајт вакво комбо и ќе заминит со реката, сигурно :D мозокот во фритеза[DOUBLEPOST=1440000896][/DOUBLEPOST]

Многу е цел, барем за прв пат. Подобра опција за почетник е малку тренинг со хофман 125ки табли, ама мислам дека моментално кај нас ги немат овие ексери. Или тие WY ексерите од пред 3-4 години, знам ги имаше многу.

Ако не братче, јади пола и вози :D

Брат нема многу/малце. До чоекот е се, ја првпат коа праев шива јадев цел, си пројдов надреално. Нареден пат планирам дупла доза, ама здравје, ако се има услови.

Брат нема многу/малце. До чоекот е се, ја првпат коа праев шива јадев цел, си пројдов надреално. Нареден пат планирам дупла доза, ама здравје, ако се има услови.
bruh, if we talkin bout this kind of shit... DOM ако не си пробал, мораш :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Делува како појак кетамин во комбинација со пеќуркс. Топ е да се земе на афтер после јак трип, каде го руши сето дејство од претходно и имаш сила да продолжиш да се журкаш се до следниот асид. Повеќе би го ставил во категорија на споредни дроги, отколку овие главниве(ритуални) да речеме сан педро, аја, чанга итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom