Драганче од Лескоец со нов спот

• Креатор на темата Креатор на темата SocioPat
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 март 2007
Мислења
13
Поени од реакции
1
http://www.megastar.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=26

Како што ексклузивно дознава МЕГАСТАР Драганче Митрески од Лескоец деновиве се подготвва да започне со реализација на нов видео запис. Според она што го најавува оваа моментална мегаѕвезда спотот најверојатно ќе биде за песанта Европо ти најдобро знаеш, која Драганче треба да ја пее на претстојниот митинг за поддршка на името кој ќе се одржи на плоштадот во Охрид. Мегастар Ви овозможува премиерно да ја слушнете песната: Европо ти најдобро знаеш. . .
:tapp:

Браќа и СЕСРИ хххххххх крај крај

Имав чест :pos: во живо да го слушам за 1 мај

каков неверојатен глас, каква прекрасна интонација, прекрасен изговор на зборовите....NOT!!зарем не сфати човеков дека не го бива за пеење?
како и да е, би било интересно да го видам во живо:pos:

Требаше него да го пратиме на Евровизија :pos:

luge jas mislam deka ne zasluzuva da vikate deka ne znae da pee bidejki on e legenda(najseriozno)
taka da ne sakam da cuam nekoj da rece deka ne znae da pee:salut:

Најновото видео од охридската урбана легенда:

Уживајте! :icon_lol:

:nesvest: Како што ми се јадеше...Ми се одјаде! Па уште и како што ми беа попуштени звучнициве...Се надевам дека не ги разбудив пензионеркиве во зграда.:nesum:

Значи легендава наша кога и да го видам на улица просто ме фаќа ненормално смеење, дали е до него како појава или до мене незнам..:toe:
Последно кога го видов во еден кафич сите почнаја да му ја пеат НА МАСА ЌЕ ДРЕМАМ..:pos: ... дефинитивно е ѕвезда..

edit:
Најновото видео од охридската урбана легенда:

Уживајте! :icon_lol:
просто не ми се верува...
ај то шо игра ко пет за шест и пол ...
туку и животнине ги промашил...
неможам еј.. недај боже тек сеа да го видам на улица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom