Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто никој не ми кажал за филмот The Mists of Avalon до сега? Одамна не сум доживеала толкав ментален оргазам додека гледам филм.

Здраво Драга, како си ти, добра? Фала на прашање ја добар, супер. Еве седнав да учам, научив нешто и ми светна у главата моја нешто, станувам и пуштам на јутуб к-15 ама од оние старите скечови, посмешните. Едно нешто имавме салам во државава, нешто за опуштање ама и тоа ни го земаа. Тешко да се појави некој како Цацко, Миле, Тошо со толку добар хумор во блиска иднина, но тоа не ни е проблем, ние дотогаш ќе ги репризираме легендарните скечови од нашите омилени благодарение на светиот Јутјуб.

Епа дааа Кајгиии... и нашите политичари се делат на левичари и десничари, ама не според идеологија, туку во зависност од тоа која половина од мозокот не им функционира!!!

А денов шта да ти причам ми помина во чекање... чекај во банка саат време , па на студентски прашања, па во пошта уште пола саат , па пак на студентски прашања оти многу ``брзо`` работат де не за друго.... и ондак то...

Драга кајгана
Сега имам страв да звонам од каде знаеш може на Јутуб ќе ме има?
П.С барам Нокиа 3310

Додека бев во мизернава држава купував од еден маркет и ме обвинија за кражба на продукт од 28 ден. На камерата и фискалната е докажано дека сум си го платил. Сега ме тужат за оштета на маркетот. :pos:
Е и вакви работи има само во Мизердонија, кај си платиш и ќе го јадеш стапот. Парите од тужбата за свеќи да си ги искористат. :pipi:

Муабетење со Пејо и Ред Џон за Гејм оф Тронс на чет и одеднаш Ред со главната забелешка за серијата

macko.PNG

:oeoeoe:

Ќе го оставам ова овде во една од најчитаните теми, со верба дека тука има многу хумани луѓе кои се спремни секогаш да помогнат кога треба. Да не дозволиме овој случај да заврши трагично и да се заплетка во глупавите административни ходници. За Мартина!

B9anvpkIEAAO5th.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom