Кајги бе..
Неможам а да не се нервирам кога ги гледам денешниве генерации. Од една страна ми се смешни,од друга страна ми е криво за нив,од трета страна ме нервираат итн. Денес прв ден нашколо,се уклучувам сабајле кај 10:30 на фејсбук и првите 30-40 поста ми беа слики од напалениве тинејџери шо се сликале сабајле,демек цела ноќ не спиеле и wow ние сме фаци,цела ноќ не спиевме па ај да се покажеме пред народот на фејсбук. Нели,ако го нема на фејсбук како и да не се случило...Ме нервираат тие претерани форсирања,живејте си малце за себе настрана од фејсбук. Синоќа имав прилика да разговарам со неколку средношколци,навистина не помина многу време откако јас излегов од средношколските клупи,ама претерано е ова. Му кажував за глупостите шо сме ги праеле по часеви,за пијанствата нашколо,за многу други работи шо вечно ќе ми останат у сеќавање. Ме гледаа како незнам што да кажувам,гарантирам дека половина не ми ни веруваа а се шо кажав беше вистина. Они утре за шо ќе кажуваат на помлади другари/другарки,роднини,деца?? Кој/која напишала поубав статус на фејсбук,кој собрал повеќе лајкови,кој пратил повеќе снепови....Катастрофа