Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Хах....мори слушај,од кога ми се зема умот и сонот од одморот,не можам да се стабилизирам еве 2 месеца.У 4 легнувам,до 2 дуфтам и пак се осеќам не наспан,разликата е шо не се журкам каа тогаш,и каа ќе станам нема море да си го ладам.....ако ме разбираш колку ми е тешко.

Друго нешто,уште ваа недела,е тоа е,после ќе треба да делам работи шо јас никогаш не ги делам. Не оти сум себичен,оти мислам дека се мене ми се нанесува неправда,опседнат сум,оти мислам дека некој тоа не му е заслужено,нема почит,не покажува благодарност.

Пичкин дим,после ќе ми падне камем,може и не,така требало да биде ќе заврше.......

п.с. чекајчи го авионот за америка....

Времево ми направи пуздер на организмов, притисок имам колку баба во лето. И се шишав. Човече, ми паѓа косата...

Се мрднале луѓево бе Кајги.
Ама ако, ја битно положив Криптографија :vozbud:
Утре последниот испит ииииииии Пиволенд може да почне :D
Иии по се изгледа сепак уште некој ден ќе сум со цимерка бр.12. Како и да е, добро се сложуваме.
Иначе си го поправив креветот, веќе не крцка (y)
Oooo ај лав мај лајф.
Eве денес што ми се врти у глава:

Ќе се гледа евент за некоја минутка

Koга го гледаш дарданиа како се нервира - прајслесс.Се секира кутриот ради ембаргово,им снемало чварки таму..српските им биле многу мрсни,црногорците да си питаат да се замараат со чварки,албанија цела пости...грчките дур да им стигнат ќе скиснат..нашиве им се таман,ама пусти инат.Абе мака му е! :(

Драга.. многу работи можам да ги разберам ама да ги слушаш Мајли Сајрус, Џастин Бибер и Уан Дирекшн, е то неможам да го разберам.

Кај си ма Кајги?
За неполни 5 дена се селам, ќе ти бидам сограѓанка во Скопјето.
Само...комликации колку сакаш. Мислам, мене ако не ми се искомплицира се` - на кого друг? :rolleyes:

Останав сама Кајги. Без поддршка од тие главните.
Сега факултетот ми чука на врата, а јас сум оставена сама на себе. Да се снаоѓам за да преживеам.
Колку можам ќе се спасам...

Вака сега како што сум оставена, ти посакувам никогаш да не го осетиш ова Кајги.
Полошо и поизбезумено чувство нема.
Ама тоа е, живот...шо да правиш. Ќе се држам цврсто, додека можам.
Ти уживај си драга, секако не си сама...:)

кајги, буричкајки нагоре на доле по тоа интернетот осети на која песна налетах

осети са само шо ме филмо :pos: как прво и прво значи на видео касета си ја имах снимано та песна и првата вечер коо ја снимах веруви, 50 пати чинам малку ќе се ак кажам оти толку пати га исслушах ама за тава па ко ке одаах на диско и ке га слушнаах песната чоече у кој филм сум флевал и са ко ке ми текне не знам дали да се смеам или да плачам ама битно јас сум си терал мојот филм на та песна :D се на се фатено, ко чујах песната, одма почнаа да ме мават флешови од адолесценцијата... ее времина времина кајги... ти мош тогај си пробала да застанеш на нозе ама затава па пак ке кажам: сум се осеќал најдупач од цело диско... :D :pos: остани ми со здраве...

Колку лош ден драга, преморен, изнервиран цела ден па на крај и фудбалериве губат од Шкотска, што уште. Ај се надевам дека убаво ќе спијам, барем. :love:

ДК
Ти пишувам за 1900-то мислење зашто Милан се формирани 1899та, бројка што несакам да ја гледам многу :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom