Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_mm8wk0IfEr1rn0oofo1_500.jpg

Тука сакам да живеам.
Ќе ти скурчи за месец дена. Слушај шо ти зборам.

Ја сум мртов озбилен. Живеев таму и спиздев после три недели.

Сериозно? :D
Зашо?
Неможе да немоеш да си напраиш да ти е интересно на местоно..
Ќе шетам гол по трева о.о
Ќе цртам, а у живот не сум цртал :D

Сериозно? :D
Зашо?
Неможе да немоеш да си напраиш да ти е интересно на местоно..
Ќе шетам гол по трева о.о
Ќе цртам, а у живот не сум цртал :D
Ја по купаќи шетав, а некад и по ѕиври. Мераци. Али ми сецкаше ваерлесот нон стоп. У момент на слабост го акнав лаптопот од тоа стубот напред. Не се издржуеше, налет природа, коа нема никакво општество.

Драга бе,
ми недостасува мојот К!! Залутав со мислите, и од никаде...плаво и невино суштество, со гитара во раце, а спроти него - јас, ја посматрам неговата разбушавена косичка и размислувам како би сакала да му ги допрам усните и да се стопам од негов допир. Драга, во ушите ми одекнуваат звуците на неговата верзија на Mrs. Robinson, а пак телото го чувствува истиот недостиг како по последната прегратка, драга знам, различно беше. И драга, ми недостасуваат ноќите заглавени до ниедно време, несврзани разговори, ми недостасува неговото прекинување на разговорот со неговото ,,Девојко, страшно ми се допаѓаш‘‘(а сакав да вреснам, и ти мене, те сакам, мислам дека те љубам алоооооо)...Хм, магично беше. Околностите. Ми недостасува, искрено. До следното видување, ако воопшто има такво...Еј драга, лето, повторно гитара, цвеќиња, фустанчиња, кошулки, велосипеди и балони. Што велиш за нова приказна?
Г.

Ја по купаќи шетав, а некад и по ѕиври. Мераци. Али ми сецкаше ваерлесот нон стоп. У момент на слабост го акнав лаптопот од тоа стубот напред. Не се издржуеше, налет природа, коа нема никакво општество.

Пу мамицата!
Шо не им се јави!?

Драгичка.
Одрасли пиличи па пој.бали квачку.
Турбулентно мирна недела.Е сега,турбулентна или мирна?
Ах,камо и јас да знаев?
Чувај боже од луге со форумска опсесија.чувај боже баш од оние кои само на тој начин се чувствуваат живи.
Нека им бидат благодарни на оние кои им го овозможуваат тоа.
И тие мора некаде,ваљда,да се почувствуваат дека прават нешто во животот.
Да ги пофалиме и оние кои наводно се излезени и ни вршат директен пренос со текст и фотографии од онаму каде што се.Абе тие наводно знаат да го живеат животот,а што со нас кутрите?
Да бидеме искрени и ние да не отстапуваме од толпата понекогаш ги следиме :D
Понекогаш се прашувам дали излегуваат ради фб или оти им се излегува?

Пола пмф недоносени, да ти ебам тачките глупи...

And now my bitter hands
Cradle broken glass
Of what was everything
All the pictures had
All been washed in black
Tattooed everything
Абе песнава никако од глава да излезе. Ме потсеќа на многу лоши моменти... иначе јас рано станат? несоница, пак!

Кајги моја што убаво ќе ти почне денот кога си ја сонувал убавата асистентка од втора година, и онака се будиш свеж со пријатни мисли. Си седнуваш на пц и и отвараш ФБ за пак да и го погледнеш убавото лице. Ако денот по утрото се познава, дај боже ова да биде убав ден - ПРВ ВО МАЈ ! Ајде нек се угоде и добро утро на сите на форумот.Успешен петочен ден да имате. Cheers

Точак
check.gif

Желба
check.gif

Бисаѓи
check.gif
:vozbud:вчера
Шатор
uncheck.png

Вреќа за спиење
uncheck.png

Кондоми
check.gif

Да обезбедам грижа за кучето
uncheck.png

Да сменам проверам гума задна внатрешна
uncheck.png

Детален план со дефинирани датуми и рути
uncheck.png

Кајганче!
Се објавуваат резултати од полагањава лека полека и на секој колоквиум сум изгубила по два три бода макс.Убаво ми доаѓа на душичката, особено затоа што факсот е единственото стабилно нешто во мојот живот.Нешто во кое она што го вложувам најчесто ми се исплаќа, за разлика од вложувањата во пријателства и љубов кои немилосрдно знаат да ти го влепат во фаца кога си заслужил, а уште појако да ти го влепат кога не си заслужил.
Си се смеам под брк кога станува збор за колегиве и апсолвентската, дури и јас да ја смислував вечерта немаше да искочи ситуацијата таква каква што е сега:icon_lol:.Знаев дека сепак ќе ми дојде редот да им кажам I told you so, зошто за разлика од нив(кои летаат во облаци и сонуваат за невидени фешти) јас си стојам цврсто на земја и реално ги гледам работите.
Собава плаче за чистење, косава плаче за перење а јас сум океј во глобала.Веќе се навикнав секогаш нешто да ми фали, особенo кога се работи за едното исто, подолг период.Затоа мудро си молчам, замижувам и помислувајќи на она што го имам, си се насмевнувам и терам даље :).
п.с. моментот кога мама доаѓа со канчето преостанат шлаг, го собира со лажица пред тебе додека ти за време на цел тој процес стоиш со отворена уста нестрплива да го вкусиш шлагот - прајслес.Пукна мама од смеење:icon_lol:

Кајгано, сакам тука јавно од говорницата да му предложам на нашиот глуп народ, по малце да се возбудува за не битни работи.

А да....и да не заборавам,тиа твојот домаќин по редовно да те одржава у последно време слабо неш р`ѓава си ептен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom