Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Воопшто, ама баш воопшто не ми се допаѓа како ми започна новава година.
Ако по утрото денот се познава, тогаш јас ни бел ден, ни година ќе видам.

Кога жена ке дознае дека си добил 7 мица на лото !
http://www.dojki.mk/си-добил-7ка-на-лот/

http://www.dojki.mk/кога-жена-ќе-дознае-дека-си-добил-7-ка-на/

Он: Досадно мие кајги, тажни песни од прееска слушам, плус ме боли стомак од хамбургерот. :(
Еве ти една песна

Пак сум со план да станам зомби, ќе гледам серија до утре. :(

Смачено ми е да ги проверувам огласиве за работа и да праќам CV! Знам дека бараат келнерки, шанкери и фризерки, односно да му аргатиш, а да не те пријави. Мака ми е што не се одважуваат барем да ми пратат еден меил, со известување дека веќе го нашле соодветниот апликант, да знам дека го отвориле меилот. Мразам ваков нецивилизиран однос. Не знам ниту дали воопшто ги отвараат меиловите за да видат колку и кои луѓе аплицирале за тоа место. Онака, чисто од сатисфакција, да знаат дали некој ги „врти“ барем 2%...
Па, уште кога ќе се залета некој и кога ќе ми рече дека омладината не сакала да работи, со ќеиф го јадам, к`о ужина в градинка.
За некое време ќе бидеме најбогата држава у свет, нема да треба да одвојуваме пари за пензии од буџет, оти нема да имаме пензионери. Добро, може да се најде некој ербап, па, да си извади инвалидска пензија и да ја зезне државата, ама имаме малку такви „способни“ фраери.

Ужасен старт на годинава, ама тоа се „плодовите“ од лани. Лани престапна, годинава баксузна... Ах, Драга, кој не верувал - ќе поверува...

488154_459004837453832_1571229289_n.jpg

I close my eyes only for a moment and the moment's gone...:tapp:

Стварно не знам дали проблемов е у мене, не можам да го лоцирам. Само јас ли не можам да си најдам нормална работа?! Не барам да дремам у администрација, барам работа. Едноставно е!

Очајно ни` треба рамковен за Македонци!!!

Драга, спијам по 2 саата на ден, не можам повеќе :( секоја година овој период ме стега желудникот и ми рекоа да си се навикнам :oops:ништо не помага више а сакав да одам на скијање утре, бог зна дали ќе издржам.

Инаку цел мебел на моите од трети им го симнав на втори, рацете и рамењата ми знаат сеа, ама мора да се бориме со епитетот разгаленост на младината во државата. Еве уште вечерта да си го исчистам купатилото и спремна сум за на фронт како што викаат твоите форумџии :cool: до после!

Драги пријтели кајганџии ви посакувам од срце :Сибирско здравје ,еврејско богатство , француска љубов ,цигански секирации , а све останато има кај Кинезите !
Поздрав вашиот шеик

Д.
ми треба чист воздух. читав сега дека за викендов ќе заврнело снег и едвај чекам малку да се прочисти воздухов, ако не заврне си ја земам торбицата и заминувам в село :unsure: не дека таму има повеќе снег ама барем има колку толку, има и планини, ритчиња, нема коли и фабрики, ама затоа пак има и мнооогу чист воздух.
овде почнав да се угушувам некако.
станав денеска малку порано. гледам надвор сонце пука. излегов и еве сега се враќам. убаво ми дојде прошетка на сонце и малку топло ветре ама не е тоа тоа.
ќе видам викендов времево како ќе биде, ако е исто, тамам после бадник и божиќ, книгите под мишка и заминувам в село.
:X3:

колку шо разбрав од утре снег, фааааак
цела недела така ми пропадна еднаш не излегов онака да се прошетам, да издувам до парк со друштво, времево плачеше за шетање

колку шо разбрав од утре снег, фааааак
цела недела така ми пропадна еднаш не излегов онака да се прошетам, да издувам до парк со друштво, времево плачеше за шетање

Јас ко велев за шетање вие со мартин кај бевте. -.-

Драга кајгана одмна немав пишано еве сум пак ...

Се случија многу работи овие 4 дена :confused: и добри и лоши но повеќето беа лоши почнав мразам нова година :cautious:, празници и тн. после долго време сватив дека и најблиските личности ти прават лице, те лажат само се прашувам зошто? зошто тоа го прават што добиваат од толку правење филмови веќе преку мандариниве ми дојде, денеска беше финалето на сето тоа каде што многу работи се случија кај што. Станав се разбудив и закаснив како и секогаш поради тоа што навечер не можам да заспијам јбг проблеми (n) Станав сабајле и бев како зомби со кромид во очите денот го гледам и како некое педерче ми се смешка и како да ми кажуваше дека денеска денот ќе биде забеган до толку многу тоа што најмалку што го очекував многу работи дознав се разочарав ајде можеби ќе помине и ова но додека помине ќе биде лошо. за одење на кај работа за малце фалеше за 10 сантима да ме удри кола јбг замислен бев ќе настрадав и јас а и ќе направев проблеми и на др. ај можеби драга кајгана ќе помине и овој ден.

Кајганче!
Жива сум, и наспана!:icon_lol: Вчера - лудница,Одличен завршеток на роденденот со караоке, бекстрит бојс ака колегите:pos: Паднав од стол за да се свиткам и да се доизнасмеам:icon_lol:.Се надевам дека сите беа задоволни, најадени, напиени и имаа добар провод, пошо Мартина остана до 6 сабајле да ги мие садовите и да усисава:cautious:Абе во наредни месец дена, нема да им се приближам на садовине, камоли да ги мијам:icon_lol: Еднаш месечно да измиеш да толку садови е доволно за покажување на домаќинските способности.Нареден месец, здравје, може пак:icon_lol:
И така Кајганче, фино, убаво, уште се оправувам... Идам да ги отварам подароците а потоа да ги глеам сликите и пак да се корнам од смеење:icon_lol:

Стомакот го осеќам згрутчен како бебешка тупаница, срцето ми лупа како да вртам на Орбитрек, топло ми е и се потам без причина, немам никаков апетит - јадам само корн флекс и торта, се будам на секој саат на вечер и крајно нередовен ми е сонот, исцрпен сум - а не можам да се одморам.

Г-Р-О-З-Н-О !

кајги, јас правам надчовечки напор да се контролирам... најозбилно... не можам повеке да издржам. некој може многу лошо да помине... и знаш как се осекам? одвнатре осекам как температрата ми се качува и без да сакам чкрипам заби. едноставно не знам как да го опишам тава шо осекам.. само знам оти мош ми треба психијатриска или психолошка помош ама се срамам тава да си го признам или евентуално да одам... та нервоза шо осекам знам оти може да ми наштети ама не знам повеке как да се контролирам...
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 20:54 ---
Кајги

Can you fall in love with the same person again?
if the person knows how to освои you, yes... i can confirm that to you ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom