Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Неделава треба да идам на заболекар. ПАК! Уааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааај!?

22.jpg

"Подигни ја раката кога ќе те здоболи. Ќе ја подигнеш и залудно:( Овие краткокоси, намуртени и со дебели наочари не престануваа да бушат, додека не стигнат до мозокот"

Неделава треба да идам на заболекар. ПАК! Уааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааај!?

"Подигни ја раката кога ќе те здоболи. Ќе ја подигнеш и залудно:( Овие краткокоси, намуртени и со дебели наочари не престануваа да бушат, додека не стигнат до мозокот"
има некој се многу секси не збори така.....

Драга Кајга Бејби

Завчера сфатив дека одредени личности се како темни облаци. Чим самоиницијативно одјебат од видик, и да е вечерно време, се осеќаш ко да сунце сија :vozbud:

А од друга страна, одредени личности ме направија да сфатам колку е светот мал, и ме вратија назад во носталгични води, по не знам кој пат :D , али овој пат беше во живо. Знаат кои се
_hug_2_rvmp_by_bad_blood.gif
.

Толку од мене бејб. Одам под туш и да пеам.

До следниот пат.

Викендов што помина е уште доказ дека се што е слатко кратко трае. Тапа, знам.
Пијав, јадев, пеев,шетав, ваљда и љубев, незнам ...чак и учев. Малце, ама пак се важит. Да не сме без ич. Абе ко ќе ми текнит шо ме чекат следниов месец ми се креват косава. А имам многу коса. Замисли сеа ти.
Имам за домашна ( многу смешно ми звучит, како прваче да сум ) да напишам листа на научници кои ме инспирирале. Да фак. Мене никој не ме инспирират, не научник, никој буквално. И шо да прам сеа? Па и биографија од две страни, море професорине на факултет немет биографија од две страни, јас копиљ од 18 години шо иам да кажам? Ма ајде.
А да си ги спаковам куфериве јас и дим да ме нјама, да не дробам многу...

Ej cekaj zastani,tuka e Reality evtini bluzoni i vozenje so tocaci,ej blablabla kade otide aj ke ja nareceme pesnava P-R-O-B-L-E-M-I-T-E :ROFLMAO::ROFLMAO:

Хмм , абе од кај излегоа соновите од вчера , се помочав од смеа кога станав.

Првиот , бев у средна европа , и ми текнало за Русија да отидам (демек блиску е Русија:tapp:) , сме ја поминале Урал планината и таму , во некое прво гратче до границата Весник купував од една трафика. Зборев на руски , па на англиски почнав , и пукнавме од смеа со продавачката , поима немав да објаснам што ми треба .

Вториот сон , со двајца другари место затворска казна , ни дале обврска да носиме храна кај деца во градинка . :pos:
И кога стигнавме во градинката , ги погаливме децата по глава , ја ставивме пицата на масата , и ние ја изедовме цела пица :eek:

Кајги бе , филмови ли глеам многу ? Ни на сон неможев да поверувам дека 2 вакви сона ќе сонувам во иста вечер .:pos:

Драга....
Конечно после целиот ден да дигнам глава од книгата... но, тешка е, страшна главоболка чувствувам.
Од утре т.е од сабајлево почнувам со колоквиумИ, со многу мала надеж дека ќе ги положам. Само посакувам да замине што побрзо неделава.
3 пати го поминав целиот материјал и пак се чувствувам како ништо да незнаам ! :ROFLMAO:
Пушти среќа драгичка потребна ќе ми биде.

Викендов ништо посебно, секогаш истото, голем down ме пука деновиве, ама успевам да го сокијам на некој начин, за да го избегнам прашањето ,, што ти е? ,, а немам одговор :)

Еве ти една од мене !

Утре е голем ден, имам 300 мисли, во 5 сум на нозе во 8 полагам испит. Пијам едно кафе, две, три, четири на екс, пушам кутија цигари..

Драга, денес полнам 19 години, а она што најмногу го посакувам во моментот е да го преспијам целиот ден, или уште подобро - да го нема на календарот. Ама не може. Затоа... само нека заврши побрзо!

Драга ...

ми пораснало нешто во устата, ме боли, а немам матичен заболекар. Не ми е јасно дали ми е ова од осмицата или некое чудовиште само си расте. И шо да праам сеа?
пукам од нервоза иначе, онака стандард

I need a "I hate mondays" mug.

i-hate-mondays-mug_LRG.jpg

On topic:

Драга Кајг

Сакам ласерска машинка за бричење. Премногу ми е мејнстрим мојава сегашна, за таа брада која ја растам. Некој гение нека помогне, нека ја измисли веќе! I'll pay big buck to get one.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom