Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги да знаеш дека кога ја слушам Раце горе од сабајлечки, некој голем предизвик ме очекува во текот на денот :)
Бар за мене е голем, иако од страна гледано е чиста формалност :icon_mrgr:
Wish me luck<3

Драга зш мор појќе никој не ми отварат тема за роденден ?:cautious:

^
К. оти сакаат да им се отвори тема за роденден, а не нѐ поканиле на торта?

Така една познаничка, славеше birthday, си собра поклони, никој не почести со торта, демек заборавила, а утредента сама си ја изеде:facepalm: И тоа се случува.

Драгице, угоре удолу за 5 мин. :)
Смрзната, ненаспана и гладна, велам ај да одам до бифе да земам нешто за грицкање и сретнувам колешка по пат, една пљампарка во невидени размери (гарант пљампа и кога спие) и си велам, супер, таа нека дрдори, ќе ме држи будна барем. И кога почна, еве на затворено со јакна, од сабајле облечи/соблечи, ладно/топло с`клет ме фаќа, и и` велам од климаксот ли тоа, колку години си? И вика, 60, ама мене климакс ме дрма преку 10 години, почнува, а не приметуваш, па те боли кичма, стомак, глава, се дуеш, се тресеш, поспана си и ...... се` ти е рамно. :confused: И мене у момент почнуваат да ме маваат бедови и симптоми, тоа е, си велам, ете го, ај анасана што ми требаше да те сретнам. :(
И продолжува, ама супер ми е, еве олкуцка (крши нокт на петти прст) ми фали да бидам одлично. А јас си велам во себе, арно за тебе, јас ќе одам сега да си се исплачам. :place:
Доаѓа друго момиче и продолжува. И никогаш да не сте кажале пред мажите дека не ви е добро, ќе се збунат инаку, знаете, очекуваат ние да сме им мајки цел живот и само ним може да не им биде супер. Вели, ко еден мој комшија швалериште од големото добро утро, ме среќава и ми вика "ја не волим болесне жене", a јас му враќам "и јас не сакам импотентни мажи, ама тоа ти е".
На глас сум се пресмеала, што убаво ми дојде. И така, со колешкава, угоре удолу за 5 мин. :)

Мила ем Драга

Мијам лице од сабајле и гледам низ прозорче (поглед на Шара)...гледам бело (дал е снег-че ил е стадо:confused: ) изгледа снег ќе беше:P , ..... помина топлото и убаво време доаѓа зима:noze:
Ако е ова некој предзнак за ладна и долга зима со многу снег кој ќе ги трпи тие што предвидуваат такво нешто....ке се маваат во гради дека биле во право:(
Како и да е “снегарката“ (лопата) е спремна и за таков предизвик;)

Една девојка го прашува својот дечко : Дали си заљубен во мене? Тој и одговара: Не! Девојката го прашува : Дали мислиш дека сум убава ? Тој и одговара : Не ! Таа пак го прашува: Дали сум во твоето срце?Тој и одговара : Не! На крајот го прашува :Да те напуштам дали ке плакаш за мене? Тој и одговара: Не! Девојката ја наведнала главата многу тажно и сакала да си оди него. Тогаш тој ја прегрнува и и кажува: Јас не сум заљубен во тебе - ЈАС ТЕ САКАМ! Јас мислам дека не си убава- ЈАС МИСЛАМ ДЕКА СИ ПРЕКРАСНА! Ти не си во моето срце - ТИ СИ МОЕТО СРЦЕ! Јас не би плакал кога ке ме оставиш - БИ УМРЕЛ! Се познавале 6 месеци , пред да започнат врска. Се карале но тие кавги ги само зближувале уште повеке. Еден ден девојчето му кажала дека е болна од срце. Во моментот тој ја прегрнал и почнал да плаче. Кога требала да оди на операција,кога требала да влезе во авионот,тој не се поздравил со неа. Кога се вратила оправена после неколку денови не го нашла својот дечко.Ја запрашала мајка и каде е тој а таа и одговорила:“ ЗАР НЕ ЗНАЕШ КОЈ ТИ ДАДЕ СРЦЕ?!

Добро утро Кајги, барем на мене ми е утро.
Синоќа топ си поминав на бруцошка на ФИНКИ, го затворивме Миднајт, ама бруцошиве слабо некако... не знаат да се журкат. Тука-таму се наоѓаше по некој/а, другите дремеа со пиво у рака. o_O Инаку, се мислам дали да идам да фрлам ливче во кутијата за гласање на претседател на СПУКМ, онака со некоја фино склопена реченица. :) И да...

Една девојка го прашува својот дечко : Дали си заљубен во мене? Тој и одговара: Не! Девојката го прашува : Дали мислиш дека сум убава ? Тој и одговара : Не ! Таа пак го прашува: Дали сум во твоето срце?Тој и одговара : Не! На крајот го прашува :Да те напуштам дали ке плакаш за мене? Тој и одговара: Не! Девојката ја наведнала главата многу тажно и сакала да си оди него. Тогаш тој ја прегрнува и и кажува: Јас не сум заљубен во тебе - ЈАС ТЕ САКАМ! Јас мислам дека не си убава- ЈАС МИСЛАМ ДЕКА СИ ПРЕКРАСНА! Ти не си во моето срце - ТИ СИ МОЕТО СРЦЕ! Јас не би плакал кога ке ме оставиш - БИ УМРЕЛ! Се познавале 6 месеци , пред да започнат врска. Се карале но тие кавги ги само зближувале уште повеке. Еден ден девојчето му кажала дека е болна од срце. Во моментот тој ја прегрнал и почнал да плаче. Кога требала да оди на операција,кога требала да влезе во авионот,тој не се поздравил со неа. Кога се вратила оправена после неколку денови не го нашла својот дечко.Ја запрашала мајка и каде е тој а таа и одговорила:“ ЗАР НЕ ЗНАЕШ КОЈ ТИ ДАДЕ СРЦЕ?!

Ме расплака вака со кирилицава да сибиш векот....Како страница од Де Мело и Семе Синапово на фејсбук си...

Кајги да знаеш дека кога ја слушам Раце горе од сабајлечки, некој голем предизвик ме очекува во текот на денот :)
Бар за мене е голем, иако од страна гледано е чиста формалност :icon_mrgr:
Wish me luck<3
ДИПЛОМИРАВ! :icon_mrgr:
tumblr_lu62gyhGA51qakmv0.jpg

shutrak,​
Вашата порака во темата (Кучиња (грижа, општи дискусии ... )) е надвор од дискусијата. Ве молиме во иднина воздржувајте се од пишување на мислења кои ја носат дискусијата во погрешен правец, затоа што тоа е спротивно од правилата. Вашата порака е изменета или избришана.​
Имајте на ум дека вашиот пристап на форумот може да биде отстранет поради прекршоци од овој тип.
,,,,,,,,,,shto e ovaa rabota ,,,,moderator predavnik ,,,administrator od drug forum mi se zakanuva deka od tuka ke me zbrishel,,,,,kako e mozna takva rabota na forumov ,,,,togash neka znaat ostanatite chlenovi shto ostanaa lojalni na kajgana ,,deka mozhe i vakvo neshto da gi snajde ,,,,​
,,,a ti gospogjo LUUUUUUUUUUUUU,,,dachka,,,,samo prodolzhi so vakvi zakani ,,,a ,,,,administratorite neka reshat koj e vo pravo ,,,predavnici ,,,,ili chlenovi lojalni ,,,,,aeee,,,tuka e potrebna edna dobra lustracija,,,,,,,,,,​
,,,,,,,,i ne me plashi so vakvi raboti ,,,ajde tamu kade si administrator ,,,brkaj i pravi shto sakash ,,,,,,,,,​
,,,,,ostavam i drugite chlenovi sami da procenat za vakvata drskost od strana na izbeglicite,,,,,koga doagjaat tuka ke treba i kamp da im se napravi ,,,i to so teniski igralishta,,,,,,,,,​
zvam41.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom