К
Кнез Мишкин
Гостин
Драга,
Денеска си фрлив 800 денари за да ми каже дерматологот дека имам првут, а ја се издрапав ко луд деновиве по лицето и што ми вика: Деновиве цвета некоја билка, можеби си алергичен на цветот, земи си кремичка, мачкај си, ми сликна една бемка на челото и ми рече дека треба да си ја мачкам со крема за сончање.
Море да не грешам душа се намачкав со кремава и како помалку да ме чеша.
Иначе, вчера изедов 2 и пол пастрмајлии, за нив немам коментар, али организација слабо, гужва невидена...
Денеска си фрлив 800 денари за да ми каже дерматологот дека имам првут, а ја се издрапав ко луд деновиве по лицето и што ми вика: Деновиве цвета некоја билка, можеби си алергичен на цветот, земи си кремичка, мачкај си, ми сликна една бемка на челото и ми рече дека треба да си ја мачкам со крема за сончање.
Море да не грешам душа се намачкав со кремава и како помалку да ме чеша.
Иначе, вчера изедов 2 и пол пастрмајлии, за нив немам коментар, али организација слабо, гужва невидена...

(малку си е љубоморен чоекот ама повеќе се зеза и тој). за влакно фалеше да ми ја закачи една преку муцка, ми ја зеде сликата, си замина в спална и уште еднаш ме предупреди да не ја спомнувам пред никого.
кој е тој човек? зошто така изреагира?да му кажам на тато или не? инаку драга ништо до сега немам скриено од него и стварно ми е тешко сега во очи да го гледам....

. Можиш да замислиш кајги? Демек дедо боже пуштил некој ангел да го убие ѓаоло арно ама пред да го фати овај му се пикнал во некоја дупка а овај само успеал опашката да му ја скини. И ангело му ја однел опашката на господ а овај од нејзе напрајл жена. Кој креационизам а? Дарвин вика од бактерија,Папата од на машкото реброто,а богомил некојси од опашката на ѓаоло. Па сега ти бирај си, јас нема да навлегвам во тие дискусии. Ама мора да признајш знаат да ти ја земат душата (ако верваш во душа) Види ги бе Кајги,види ги... Неколку примери од вештата рака на мајка природа.