Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Денес точно една година.
Времето лечи се, ама некои работи
остануваат засекогаш.

I hear you callin' and it's needles and pins (and pins)
I wanna hurt you just to hear you screaming my name
Don't wanna touch you, but you're under my skin (deep in)
I wanna kiss you, but your lips are venomous poison

Драга,
како сум се наспал.. 4 добри саати спиење.. незнам вечерва дали воопшто ќе легнам :)

Оххх... каков ладен и освежувачки туш...
Туку ајде ќе си легнувам јас поздрави ги форумџииве сите, па сабајле ќе станам(ако станам... никад не се знае кога ти е последно и вечно спиење...:eek: ) во 5 на трчање(јбг едино време ми е во денот кога можам да трчам можам и навечер али неам сила така) па ако некој е желен бујрум, а ти кајгано и да сакаш не те викам зошо немаш тело(y):sleep:

Сине почнувајќи од утре имам 18 дена на перфекција, уживаницја и сите убави зборови вклопени во едно.
Заминувам во мојот будистички храм. Се читкаме за 11 дена.

Вечерва имав прилика да се изнаслушам рекла-казала муабети. Физички бев присутна но месечината ме спаси да ги перцепирам до некаде. Благодарам месечино, ах што си уба.

Драгаааа,на некој луѓе едноставно тури им курот...коа нив не им е гајле за тебе што има да се замараш со нив .

хехех пак бе драга ме фати 4 саат а сабајле у 7 на трчање одам....да не беше летниковецот ќе немаше кај да легнам дур другариве трчаат :pos:

Драга Кајгана...

I'm sooo stupiiid!!! (and... yes I am) :tapp:

Драга,
го гледаш ова? 01.jpg Е, овој фустан целосно е направен од гумени бонбони. Баш како за мене. Само има еден проблем, се мислам за колку време ќе го снема ако падне во мои раце. :rolleyes: :)
Инаку, од вчера и официјално сум најголемиот малер на цел свет. :confused:
Како е можно некои работи мене да ми се случуваат... КАКО??? :tapp::facepalm:
Што ти е животот...:eek:
Од утре ќе се смирам малку и нема да имам толку нервози. :)
Така Драга, идам да го почнам денов со позитивни мисли (колку што е можно да имам позитивни мисли во нервозен период) и добра музика.
Еве ти една: :)

Ми се одмилија наочарите од Ибеј шо ги чекам максимум уште една недела :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

--- надополнето: 5 јули 2012 во 14:47 ---
Е и ова професорката по англиски почна на зафрканција мастер=господар да ми вика, оти искрено тапа сум граматика ама симултан превод ми нема рамен. Па објаснувам од каде е дојден тој поим од латински значењето на наш јазик како би било најсоодветно, и за двоктаните автобуси дека deck значи платформа или палуба бродска итн :icon_lol:. Еј а и се смееја со М. на ова на почеток на клипот:

--- надополнето: 5 јули 2012 во 14:48 ---
Е и ова професорката по англиски почна на зафрканција мастер=господар да ми вика, оти искрено тапа сум граматика ама симултан превод ми нема рамен. Па објаснувам од каде е дојден тој поим од латински значењето на наш јазик како би било најсоодветно, и за двоктаните автобуси дека deck значи платформа или палуба бродска итн :icon_lol:. Еј а и се смееја со М. на ова на почеток на клипот:

So sila me teraat da ti pisuvam, ne e fer!!
Ne mozam vaka na sila, mi e iznasileno. Ne znam sto da ti kazam plus! :'(

SKIT SKITARA TE KARA NA TVOE POLE! :DD
yo. come at me bro! goram :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom