Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
се видов со братучетка ми и сега мислам што книги да им купам, на неа и зет ми, за Божиќ. Мора да биде нешто поврзано со бебиња, затоа што уште малку ќе станат мама и тато. :X3:
Денес ја прочитав „ Кој го здипли моето сирење?“ и да ти кажам, мислам дека порано требаше да ја читнам, ама времето си го прави своето. Баш е супер книгата, се чита за пола саат, не замара и баш е поучна. Утре планирам да читнам уште една додека имам време т.е. додека немам обврски со факултетот, инаку кога ќе почнат испити ќе немам време за опуштање со нормални книги.
Поздрав

Соблечу се гол, отвору га прозор ширум отворен и запалу цигаре.

Сонце,
не знам дали затоа што помина полноќ, затоа што се исфарбав и поминав два часа во када преполна со меурчиња, ама се чувствувам секси, онака до срж и среќна сум бе.:pipi:
П.с. Долгааа коса имам. Конечно. Ух што е убав овој живот во моменти на површност. :)

Драга Кајгана,

Моментот кога ќе фасцинираш некоја нефорумџика со твоите филмски рецензии на форумот.

Едвај чекам да дојде утре. Одиме на планина за Нова Година. Т.е. одиме на неколку дена.
А утре престанува мојот работен однос. Конечно ќе се наспијам. Следна мисија да се најде нова работа, оваа што не ја бива, не ја бива. А, сепак, не се замарам. Среќна сум и исполнета.
Вчера бев на Нокаут. Си поминав преубаво. Романтики пусти.
Сакам да пишувам, но никако да ги преточам емоциите во зборови. Само фрази без вовед и крај. Ај, можеби до крајот на денов ќе осамне некој пост во некоја тема и некое мое четиво ќе доживее да ја види светлината на денот.

Драга ..

Дивеам на веце шоља ко пистолеро на фристајл !

:pos:

Кајгич доста ми е од дриблање, сакам љубов. Убава девојко ме слушаш ли...?

П.с Еве ти ги најубавите голови за 2011...

Драга...
Чувството кога згоден дечко ти звони на врата, а тебе од збунетост ти требаат 10 минути да му објасниш дека ја згрешил куќата затоа што таму не живее некојси Филип!!! :confused:

пс. За прв пат во мојот живот посакав да се викам Филип :sneaky:

Детево почина на овогодинешниот католички Божиќ, оставајќи ги овие две видеа како сведоштво за неговата борба со болеста.

Што и да каже човек повеќе, би било излишно.

Ме фати серка од возбуда...вечерва дали ќе можам да заспијам кој знае :D
Измешани чуства кајги....возбуда,страв,тага.... нека си иби мајката ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom