Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кајги, време е да пумпаме малку италјански рап... d(-.-)b

значи овие се поздрав за сите жени со машки морални вредности а.к.а. к*рви...

Дојдов да кажам дека животот ми е зезнат.Поздрав

Драга,
денов не може да биде посовршен. Уживанција, Драга, уживанција...
Уште не можам да се освестам што се случува, ама со тек на време ќе биде.
Поздрав :)

Постои еден вид живеење и друг вид живеење. Некои луѓе никогаш не стануваат свесни. Никогаш не анализираат. За своето постоење и за настаните и луѓето околу себе. Првиот чекор во свесност е простото сфаќање дека не мора да се руча во 3, да се спие ноќе, да се излага исчешлан или да се иде по било какви ограничувачки распореди. Ама за да се направи и овој не-многу-голем чекор е потребна желба за слобода.

Eх кајгано,колку лугје сакаат да бидат сослушани како тебе,ама во реалност мн тешко денес,едноставно си го живееме животов европски,за никој не ние гајле,секој си го гледа ќефот свој.А уствари сакаме да се испразниме ама ретко да се најдат искрени лугје за да не ислушаат.Па сега тебе те фати белја,издржи со нас...:)

Драга, кога ќе видам кој се не пуши цигари.. Затоа решив да ги откажам, поточно ги откажав.. И се е ок. Ќе пушам само гане од сега, додека не почнат сите (ко да не дува секој втор сега..) И така.
И не верувам во љубов, зошто секоја е курва.

Кајганче!
Изглеа си го барав, и тоа со боринче.Јесда е добро кога сум наполнета до гуша со обврски и немам време да мислам на други работи, али изглеа претерав.Кренав температура:/ Фак!Сеа не можам да се замарам со ништо, само треба да дремам -.- , а правењето ништо ќе ме утепа(барем психички ако не и физички)полека но сигурно...

Кајгич знаеш сива зона у стомак - познато ти е ?​

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Прости бејб морав да се извикам... Ми тежи со години веќе, јбг...

Дали си заслужувам се шо ми се дешава - мејби . Патетика знам, ама кога нишо не можеш да направиш тоа е - ти останува да пиеш, пееш, викаш, тепаш ( самотепаш) и солзиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom