Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драгаа... Убавоо велат : Кој нема во глава има во нозе!!!!!! :mad:

А сеа за малку опуштањеее на ова ПРЕКРАСНО; РОМАНТИЧНО Времеее Поздрав до Ситеее http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=S7j-evG-rZI :love:

Уживајте во ова прекрасно време за одмарање со некое чајче или кафенце (:

Драга Кајгана .. ме интересира дали можам да си го деактивирам акаунтов на форумов .. и ако можам дали ми се бришат мислењата ? поздрав

За сите вие кои немате абер од светска политика, нити го отворате тој подфорум. Чисто информативно: Америка крена глас против капиталистичкото корпоративно лудило и го окупира Вол Стрит. Колку за споредба, тоа е многу поголема работа отколку мрчење за Макфест.

А мислевме америте се екстремно пасивни и глупи. Shame on us!

Кајгич бе, те глеам вака секси, ранлива и со црвена наочара, сакам бејб куче да ти подарам. Бирај...​

kuca5.jpg

Cutest-Puppies1.jpg

Cutest-Puppies2.jpg

Cutest-Puppies3.jpg

Cutest-Puppies4.jpg

Cutest-Puppies5.jpg

Cutest-Puppies6.jpg

Cutest-Puppies7.jpg

Cutest-Puppies8.jpg

Cutest-Puppies9.jpg

Cutest-Puppies10.jpg

Ди Кеј
Го носиме очајот на сосема ново ниво.
Веќе не е модерно да си лајкуваш сам коментар, или статус, или да се молиш да ти коментираат.
Мора да се следи трендов. :D
За мојот роденден ќе си ги викнам све за љубав. BAM.

Драга пак на фудбалските терени
dsc054aqa.jpg

иначе добар,се стабилизирувам полека полека ,се ќе биде шо небило

Заборавив колку требаше после кога ќе се јави ќе прашам. Дупка 500 евра еј сум поебал јас и полошо ама ајде тоа ти е. Ме стега нешто во градиве и ми доаѓа да стапнам цврсто има лошо да биде :icon_lol:. Еј зарем се чека од мене иницијатива да преземам тоа сабајлево дојдов до сознание :icon_lol:, нема ни дефанзива што е добро ама нема ни офанзива треба да го премостам статус квото.....

Now.
1. I choose u, but they`re way cooler.
2. Ur ok.
3. I need my life.
4. I needed my life.

Then before.
1. I love u.
2. I cant live wtht u.
3. I cant live wth u.
4. I need my life.
5. U kill me. / times as much as u let.

Then after.
1. Im fckd up but happy.
2. Im happy but fckd up.
3. Why does God hate me.

My rspns to that... I dont like living by and with patterns.

Ди Кеј
Го носиме очајот на сосема ново ниво.
Веќе не е модерно да си лајкуваш сам коментар, или статус, или да се молиш да ти коментираат.
Мора да се следи трендов. :D
За мојот роденден ќе си ги викнам све за љубав. BAM.
Јас мислам дека си грешка, трендот се вика Macedonian Girls.Да го носевме очајот на ново ниво немаше да мораме да трпиме негативни коментари на YouTube, but well, got a secret can you keep it, swear this one you'll save ... better lock it in your pocket taking this one to the grave.
П.с. Јас мислам дека треба Кејти Пери да ја викнеш, не Све за љубав. :coffee:

Драга Кајгана,
јас сум многу протективно настроено суштество, не сакам кога некој се обидува да биде „лош“ со оние кои ги сакам.
Настрана тој монолог, среќна сум бе ... убав ден е денес.

Идат добарден добарден и јас жива сила не ебам, па му викам чекајте малку да го викнам човекот. Го викам те бараат оди избркај ги бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, дај бе нема смисла јас да ги бркам ајде тој не поминаа две минути и ми вика ги избркал :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Иди друг човек па ми вика дали може бла бла бла бла бла бла, прва мисла што ми проструи беше ти будала си или шо ти е :pos::pos::pos::pos::pos:, па се објаснив вака така ова она ти реков ми рече едноставно не можи :icon_lol:.

Го покорив тоа заебано чувство на глад на јадеж одвнатре и тоа ти е моќно чувство, јас сум крал на џунглата. Лудило гаси телевизор опасна работа :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

П.С. И тоа требаше да ме уплаши или? Не знам викаат дека универзумот ти зборува ако ја почуствуваш ситуацијата, ама од тоа само ова чувство го добив и така рикнав :icon_lol:.

Мала
Знам четири и нешто е часот а јас не сум станата од кревет.Прекрасност:love:Завиткана во ќебе си ги греам дланките околу шољава со чај.Мир во душичкава ете тоа чуствувам.Ми требаше ова после се.Околу мене околината квалитетно за**ана,прее**на со сите можни суфикси и префикси на основниот збор кој ги додаваме за да кажеме сликовито колку нешто не чини.Но сето она што не чини моментално е апстрактна уметност за мене.Иш таму.

120px-HTML5-logo.svg.png

Уште не сум одлучил дали те мразам или те сакам. У секој случај, pain in the butt.

Кајги,
Зашто кога ќе се одлучам некаде да одам ми излегува нешто, и што е ова во последно време се испосеков и поискршив(немој да се смееш;)), ама вистина нешто во последно време ама ништо не ми оди, згора на тоа секој ден имам кошмари, страв ми е и да заспијам, а и самотијава ме убива. Се надевам дека и овој период ќе замине зашто не можам повеќе да издржам.:(

Драга,
уште сум болна, ама супер си поминав денес. Цел ден во кревет со чај и добри комедии - тоа е живот.
Ќе почнам нешто ново од понеделник и се надевам дека ке биде супер и дека ке ги тргнам сите негативности на страна од мене.
Ај да изгледам уште едно филмче. :)
Поздрав

Кајгич,

како тоа јас самопрогласен неверувач у чуда, очекувам чудо да се деси, а...?

п.с Две нови кошулки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom