Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Катран има на ѕидот, смола препарат што се користи за паркет, можеш да го замислиш тоа, јас пробувам. Од денешна перспектива да земам да му објаснувам на некого зошто има катран на ѕидот несфатливо ќе му изгледа. Некогаш некои луѓе се имаат пентерено преку ѕид за бесплатно да гледаат натпревар и да се спречи сето тоа пред секој поважен фудбалски меч катран се има турано по ѕидот. Ги допрев камењата покриени со одамна исушениот катран тоа место свеќа да запалам, стариот ѕид се протега гордо позади грмушки и дрвја.....

Passed down to you...

First line, first page.
Square one.

Нов пристап во моделирање на објектот наречен живот.
Со објективни видици.

Love, peace and prosperity.

Кајгич колку футуристичко брутално сликање на Македонштината... Песнава ко да е денес праена... Проклети САФ се знаеа ама бевме премногу егоистични да ги слушаме... А тие бејб толку наивно ти го раскажуваат животот...

Д.
влегла мува в соба :mad: ми бега од прееска, не можам да ја убијам и сега како ќе спијам???
знам дека сабајле во 6-7 ќе ми брчи над глава :tapp:
маки јајце бе......

Драга

Ми израсна забче
јееее :eek:

МвЕ

Бернули, Ојлер, Рејнолдс, Архимед-иус, Дарси, еј Паскал ќе го заборавев за малку... Абе јас историјата им ја научив веќе. :icon_lol:

Драга се прашувам оти со брат ми заедно не пушиме трева ? а ? Те оставам јас на една недела.:coffee:

Драга незнам...
стварно незнам зошто ги прочитав горниве постови...
незнам зошто I love you so ми е ставена на "рипит"...
незнам дали случајно сум се заљубил...
а уште повеќе незнам во која ....

незнам воопшто зошто се регистриав на форумов...
незнам зошто воопшто ставив интернет конекција на времето...
незнам ни зошто погоре ја испуштив р ...

во тотално незнаечка конфузија те поздравувам ...

Драга Кајги!

Ај добро утро нека е! Не спиев воопшто, а не ни планирам во наредниве неколку часа!
Ајде биди ми поздравена, да не те будам олку рано. :D

Преображение 2011
Жива сум , за прв пат.
And it feels good.
Веројатно требаше да сменам средина за да сфатам многу работи.
Нови хоризонти ми се отворија, нова јас.
Не можам да прекинам да се смеам, пресреќна сум.

You were there for summer dreaming and you gave my what i need and i hope you'll find your freedom
For eternity
Never will forget you...forever and always.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom