Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Пак ја. :icon_lol:
tumblr_lma0jw6qzM1qkb2g0o1_500.jpg

:icon_lol:
Ајде, добра ноќ **:

Драга,

Ја научив лекцијата уште одамна, ја имам повторено едно милион пати, а никако да го применам наученото. До кога вака бе...? До сега! Одсега и ја го подигам нивото на себичност, доста за други гледав. Кај што не треба да бидам себичен, ја сум, а кај што треба, ја гледам на сите да угодам. Што подобар си кон луѓево, се повеќе те газат... Е нема веќе.

Поздрав.

Кајг,
вчера сабајлето се вратив од Дојран. Хм, па добро беше...онака интересно, ама ипак не е тоа тоа...Не се вратив со некои посебни импресии. А и најискрено едвај чекав да се вратам во Скопје, ми фалеше секојдневноста, по цел ден навака натака. Во Карпош висење, дремење во Галери. Едвај чекав да дојде сабота да си тргнам. И си се вратив цела среќна мераци бе мераци. :) Си излегов со бато да си се видам, му ги дадов поклончињата и му се сфиѓаа многу :pipi:. Вечерта си отидов во Галери си уживав 2 3 саати таму...ми фалеше нивното кафе. Тоа Дојрансконо ич не им е убаво...тапа е !
А најмногу знаеш што ми фалеше?! Креветот мој..ауф, вчера како што си легнав, така се разбудив. Не сум се поместила жими се да :) .
Ајт Кајге одам јас, ќе ти пишам кога ќе има нешто занимљиво за фалење.
Љубов до тебе. :love:

Тами у Дојрано била :)
Кајгано жолта......
п*е*ан ден сум немал.....вчера пукнав, а утрово не можев од кревет да станам...
Кајгано остани жолта.....

драга, ми треба промена... каква и да е, шо и да е ...
не можам под ваков притисок..
im going to break myself !!

Yo check this out.. Ги испукав бе, нека осетата на своја кожа еднаш како е кога ќе ти свртат грб и кога не се замарат воопшто.. Гнаса.

Д.К.

Не е могуче да е волку досадно ????? или могуче е ????

Ќе се превртам од досада ......Ти е'ам !

Д.
дојдов да те поздравам и заминувам во авантура (y)
ако најдам НЕТ ќе ти пишам, ако не биди ми поздравена и се гледаме наскоро ;)
ча-0

Драга беееееееее,
ме нервира! Обично ја сум таа шо попушта, ама ова веќе нема престан!
Ми танцува на нерви... колку и да се воздржувам, не можам, сакам се да кажам! да се изнавикам, да се изнаплачам и барем нешто да се смени на подобро... кој ми е крив драга коа таа страна си ја завземав....?:mad:

Кајгано цел ден неам леб ставено у уста!!!
само шпагети...​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom