Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ова нема многу да навлегувам оти модераторите ке ме пукаат.....
a она бејб верена та нема каде? Кајгич шо ми е деновиве се осеќам ко у шоуто на труман едни исти муабети ми вртат луѓево? Кајгич паметно дете сум бил сите се трудат да ме женат или па...? Кајгано си пишувам со една убава дебела девојка на фејс моментално од инат на сите шо сакаат да ми ги местат. Ќе ја женам Кајго па нека се шлогираат сите ( нема грешкаааа).Мене кајгич ме изневерувале и девојки и другарчиња и роднини само џин тоникот ме нема изневерено, може и за тоа се осеќам волку бедно. Чекај убавата дебела девојка ми пиша. Да продолжам , џин тоникот бејб ме воздига, ми пулсира пенисовидниот орган а јас сум тогаш пастир. Е кајганоо не знам дали и ти ко мене го имаш она чуство после свадба, знаеш... И да знаеш дека на другарчето шо му се таксав дека ќе му сум кум нема да му бидам. Шо е тоа Кајгич кум без кума? Дај мести ми некоја од твоите другарки форумки? Домаќинка да е бејб оти лепота је пролазна ( ах си викам шо би правеле без србизми, нашиот јазик нема да го има тој шмек). Лигаво дете сум кајгич ја, плачев и кога прв пат ми се дигна пенисовидниот орган пошо незнаев шо ми се дешава. Е кајги на овој твој лигуш му фали џин тоник, една девојка и другарчињата...Отидов ко маструбатор низаеден, пис кајгано...Те сакам