Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајги,

И досадава не е тоа што беше...подосадна е!
Само прелистувај по темине, и никако не поминува времево. Еве го веќе 3 часот наутро, и пак истата приказна. Ајде уште малку ќе те дружам, па да се одморам после.

Поздрав,
The-Untouchable

jas sum ete od vcera a nema li kako za vlez svecana vecera, ili deset stapa po grb ili nesto slicno...

130m iznad mora.. u ranom srednjem vekom..strmoglavi put do pristanishta..nazalost..
Ништо немам шо да кажам.

Кајги,
Аплицирав за работа, знам дека голема е конкуренцијата ама wish me luck;) Ако биде нешто од тоа ќе бидам најсреќната личност на планетава:) имам се уште работа ми треба, ништо друго не барам.

Кајгич, бејби сум те сонувал како плачеш на сон. Ќе се радуваш значи. Да не си трудна?

Кајги...

Времево почнува да се подобрува, или да?
Па и време му беше! ;)
Ај ќе те дружам после, сега морам да те напуштам.

Поздравчее! :D

Море почнаа нозете да ми смрзнуваат ако не носам чорапи дома. А тоа не е индикатор дека е лето...
Како и да е, паразитирам максимално и не знам дали има нешто поглупо од тоа. Ама ете - си го практикувам без воопшто да се засекирам како ќе се одрази подоцна.
Се друго си е скоро па како што треба освен некои ups and downs that I've been experiencing lately.
Ама кој видел подмачкан живот? А не е ваљда ни убаво да ти е така, да не се нервираш, да не треба да се трудиш, да не експериментираш и да не ризикуваш. Сакам динамика, ама не ко тема од физика туку ко начин на живеење.

Eeeeh fuck it, отидов да се вратам на серијана. Треба да ја завршам втора сезона, и после иам 4 од друга за гледање.
Реков летово има да изгледам сè што е американска серија па ако треба и нема да спијам до 6 сабајле (already doing that).

Драга
добро е што времево почна помалку да се подобрува. е сега дува малку ветар ама ок.
едвај чекам да појдам на одмор. да го напушам за одредено време овој факинг град и башка да се издувам малку, далеку од овие глупаци и глупаци.
ај одам да гледам вести, му ја ограбиле куќата на љубета бе браат и плус сега читам нешто нови уредници довеле во сител.
после мора еден добар тренинг да манам......ЧД ча-0

Драгиччка,,
многу е досадно :( ама премногу.
нема што да се прави. ми иде да си се самоубијам од што е досадно :sick:
ме фаќаат будалите ќе одам да трчам околу куќа :place:
--- надополнето: Jul 4, 2011 6:44 PM ---
Драгиччка,,
многу е досадно :( ама премногу.
нема што да се прави. ми иде да си се самоубијам од што е досадно :sick:
ме фаќаат будалите ќе одам да трчам околу куќа :place:

КЏ..Уфффф вечер шо ќе биди .. Ако не биди прејако тогаш ќе биди најјако..
Крекериииииии

што би рекла ти да кажам да или не:cautious:

Фудбал конечно изиграв по незнам колку време. У форма сум еј :D
Ми фалат летата кога по цел ден фудбал игравме.....
Ај бегам да се бањам

Почнав и Штраус да го слушам, ми се оди Грац ... Абе се опседнав со ова Австријците. I gotta slow down lil' bit.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom