Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Па продолжив да харам и барам и видов како стар човек дете замара, па се доближив до него само го допрев и тој падна ко заклан, истово го направив и на корумпиран џандар. Цела станица во самица да патат, со заварена врата така ги напнав пред сами да се искасапат, ако да знаат дека има само еден закон ваков и кој демне градов. Следно се најдов на журка и е пун стан, имам груб план и е ремет, цурите
што смркаа амфоси, сега шмркаат цемент, темен цело време,цела вечер. Им фали искра, останаа со цврста мисла, ова е видено, искривено па врколак во соба му ги вадеше и зрцките на дилерот..

Bist du klar Kajgana ???

Драга
Солидно цапнав......доста солидно!!!!!
Е оваа ќе ми биди ум за друг пат.
Иначе за 3 дена македонски полагам и така......

драга
преку глава ми се некои одредени личности.
овие дена имам несоница.
утре сакам да си купам саат.
го гледам ,, како пропадна рокенролот,,.
поканет сум на едно свечено отварање, не знам дали да одам.
пиев кока кола со 5-6 кила мраз и ручав 5-6 сладоледи, па сега нешто слушам грлово ме болело.
со братучедов, што живее ПОД мене, се натпреваруваме кој погласно ќе рокне музика.....како и секое лето.
небитна си..........................................................
ајде со здравје

аа, ваква вечер ми требаше, ваква
after such a long timee :D

О Драга ...

од денес можеш да ме викаш Зајче Паника. Не е битно зашто. Али важно се е во најдобар ред! добра ноќ

Ахх, драга... Одамна си немаме поприкажано. А толку работи се случија во меѓувреме. Ама сега сум премногу изморена да ти кажам било што.
Освен едно.
Дали човеков ми ја раскажува животната приказна? It is possible.
"I don't have much in my life, But take it - it's yours"

P.S. Does my profile picture give you a hint? Soon, very soon :giggle:

Passed down to you...
I`m obliged to say that tonights party was such a success.
I enjoyed it in every manner of speaking...
And I`must thank my friends for making it such a lovely piece of activity,.
Especially my closest friends.
So says Saladin

P.s, You looked wonderful tonigit,
All of you.....

Драгааа саkaM на одмоор не можам повеќеее sick:
Ама еве за good mood (y):LOL: Allllfff

Пицата беше добра накај многу добра, 3+ и давам. И тоа е реална оценка секако има самопрогласени експерти овде за се си сешто така да јас како самопрогласен експерт за пици и скара не сум многу строг :). За добар вкус на добра пица важен е и атмосферскиот притисок, влажноста во воздухот, степенот на изгладнетост и кревкоста на тестото.

И супер ејј жешко време, и овај се жалеше го здрвила климата не е блиску Истанбул, и промајата е мит стари баби плашат млади внуци дека промајата е поопасна од сидата :)...

А бе не одам како овај црнецот со кратката коса, или само се тешам бидејќи не можам да се видам самиот сдебеси, освен астрално некогаш :), како и да е добро песниче .
Да се вратат старите емот икони одма оти ај...........

Кеј,
Посакувам да можам да го вратам времето. Поточно изминативе 22 часа. Но некои грешки неможат да се поправат и очигледно долго време ќе ја плаќам цената на моите каприци.

Драга,
ке се потрудам и другите денови да бидат ко вчерашниот.

Друштвото значи многу, и тоа како.

Кајги,
Се последно време ти се жалам нешто, па еве сега да ти се пофалам дека дипломирав:) Дојде и тој ден, супер беше се а и времето ни се погоди, но само што малку шарено ми е лицево од сонцето се исончав.па не планирам да излегувам деновиве в град да не уплашам некогo(kidding). Сега ќе имам време за уживање барем заслужив после толку години учење:)

...Но ние сме борци и во најтемните ноќи правиме круг околу огин маваме фристајл до зори. сме виделе фрка неможеш ни да замислиш ти, песните плачат место нас ко Џеј Зи, ја чувствуваш болката ко да сме тука во собата, гмечејќи ја перницата додека ти се обраќам. Ова е мојот дневник нема секој ден добри вести, те натажив прости така се чувствувам од сношти..
Се сомневам во се деновиве,се осеќам ко предаден, уништен, навреден, а се тоа ќе помине за како карма да се врати кога најмногу ќе несакам карактеристично за ум ко мојот.. Ко да сум роден сам, маченик па сосем сам, без сомнение ни грам, многу души еден храм. Себичен творец, моите се против мене, исти сме под облак темен, а пливам само до гребен сув...
Што да речам освен дека пак тонам во река од депресија и пак луда сесија да внесам стрес и јас улога на уличен месија со текст и бас а бесот заробен на хартија во тесно пак. Толку сум длабоко во хаосот и ти е жалосно да бидеш јас или па да сме заедно, незнам дали праведно е што го стегам грлото да непуштам ни е една солза на образот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom