Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј Кајгано...

Утрово ми е некако кренато на смеење,се надевам дека денот ке заврши така :pos:
Барем да се смеам до утрешниот ден во кој ме чека мачење...
Оу јеа,мачење..
Срекна сууууууум:je:
Знам дека едното со другото нема поврзаност ама да си се пофалам.
Па,нема ништо лошо во тоа што изедов 5 парчиња торта нели...:icon_lol:
Нема за тебе.
Така да си знаеш.

Баи баи.

Драга јувентус тепаше вчера конечнооо и одма денес подобрено расположение....

Драга Кајгано,супер си поминав вчера вечер ..... :ojea:
Ти како ми се деновиве ??? :back:

Веќе ништо нема да ме изненади.
Се се повторува.
Типична работа.
Боље ништо да не правам.
Ајт.
Ти пишувам во секој ред да изгледа многу долго.
А немам баш што да кажам освен тоа погоре.

ДК, иако уште сум нов член сакам да ти кажам дека деновиве на форумот ми е убаво, се надевам дека така ке продолжи и ќе продолжиме со дружење .

Драга,
Се израдував како мало дете имам уште една 10ка:je:, сега чекам оценка уште од еден предмет. И завршив и со овој семестар. Ми остана уште еден семестар, се чудам како брзо минува времево кога почнав кога завршувам, :toe: ај чаос одам да го гледам Little Fockers :back:

Драга,

Не знам што можам повеќе да направам. Поглуп период од ова не сум имала. Ете денеска бев на Шапка, па колку толку ги оттргнав мисливе .. ми пројде малку нервозава. Ама еве осеќам, толку од уживањето. И зошто сонувам вакви сонови ? Стварно ми е чудно. Не сакам!
Ај заминав серија да гледам.. тоа единствено ми помага. Чао.

Драга Кајги,

Уф... После 8 саати откако јас и ти се смеевме `ко ненормални, точно на пладне, мајка ти ми се јави да ми каже! Синоќа плачев и се смеев со тебе во исто време. Синоќа ми велеше дека иако сум била многу „кул“ типка и дека сум ти била исто `ко другар, сепак не сум имала разбирање и дека мора да оладам, со твои зборови: `машкиот свет мала е префинет, треба да бидеш она што си и да не замараш, а ти малечка тоа го правиш во последно време. Сакај бе мала, сакај со цело срце. Сакај машки!’, а со мои зборови ватева...
Синоќа ме реметеше додека ти ги кажував љубовните јадови, а кога ми рече дека нема никогаш да го кажеш муабетот не помислив на ова...
Пријателу немам зборови! Вчера жалев за една работа, а ти ме тешеше, од денес те имам и тебе на таа листа. Не знам како да ти кажам колку ме погоди ова...
Се откажувам од таму! Никогаш нема да можам да стапнам повеќе во таа просторија, никогаш...
Поздрав со хитот од синоќа додека ти ѕмиздрев. Се видовме за последен пат!!! На влезот од тунелот пишува среќно, а кога ќе го видеше моето чело пишувало најсреќно...
Последната работа која ти ја кажав синоќа, ти ја повторувам и овде: ти ветувам дека ќе сакам машки! :smir:

Поздрав Кајги, со песнава! Автобиогравска ми стана викендов!

Драга,

Досадно ми е онака ептен најмногу....
Идам да глледам некое филмче, зошто и онака СЕ друго што планирав за вечрва ми проппадна !
Ахх драгаа ах (треп треп)
Чаос:back:

Драга кајгано... ти си по заразна него фејзбук

Negativna energija preneuem..pa prenesuem koga si glupa! Ti muvaj se slobodno so nego, a on kje jade burek za tebe pozadi grb. Akoo akoo!
Kako ne sfakja ne mi e jasna stvarno. I se "napinjala" t.e. ja sum ja napinjala.
Lele LELE !
Mi se ide da go iskrsham toj seljakot. Da go ubijam. Glupak gomnar idiot SELJAK !
Ne razbira ona i ne razbira. Te iskoristuva devijko aloooo!
Nemozham vekje.
Treba so inka da i sipam u mozok.
Neka gi snema mazhive, svetot kje beshe poubavo mesto za zhiveenje.
I za mene se nerviram -.-
Aj mrsh, nervozna sum.

Бро,интредастинг податок
150сти пост у темава
Ха-ха
Тоа е факт,Смилен Гоце Пикисипи троен Пакт!
А ја сум Револуционерот што мава од 91ва ЕТФ е казнена чета,време е за освета!
Друг муабет,обожаам интеграли :vozbud:
Мммммммате мате матика,пуста математика вода ја однела...
Тибам,тибам,тибам,тибем,тибем,тибет...еј тибет...
Може требе да одам на Тибет...да се најдам себеси :pos:

Кајгооооо, не си свесна колку ми беше искулиран 6 Февруари.. Толку енергија немав наполнато незнам од кога.. just chillin'.. изгледа ради Боб Марли беше целата фрка, си го прославив неговиот роденден како што треба, не се замарав за ништо, добра музика и ептен е добро..
позз љубави..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom