Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Сабота е...конечно значи и јас како сите нормални студенти да излезам на провод :pos:
Само уште да доучам за руската петорка.
:back:

Кеееј денес беше куууул :vozbud::vozbud:....и утре ќе биде :pipi:

Драга целиот свет е против мене, само мотив плус да им е*ам матер...Нема ден што не е темен, нема ноќ без нош во грбот, но треба да сфатат дека тоа не е доволно за да ме видат скршен. Целиот свет ќе го осети моето мизерно,грдо. А то шо сум ладнокрвен, без осет јебига тие ме направија таков, немам веќе ни солзи во мене. Ни болката веќе не е иста, не ме замара веќе, толку сум уништен што незнам дали некогаш ќе се вратам. Нејќам да бидам ваков, па кај се погоди денов, се ќе зафркнам вечер..
А за се шо мислат дека парите го вртат светот, ќе му ги дам сите шо ги имам и нека си ги начукат во га*от, па да видам дали тогаш ќе имат некој проблем.
Од шо се замарат за другите животи, немат време да си погледнат во својот двор, да се погледнат себеси..
Keepin' it real !?! За да те гази кој стигни ? Некој што има личност гомно да биде пред тебе ? Епа извинете I'm not famous, I don't even attempt to be that.. знаеш каде можеш да ме најдеш.. Никој не цени вештина.. Срањето е срање, а пак си во срање..
Неможам ни самиот да си вервам, се сомневам во тие што прават се за мене, немам доверба ни доверба да ги гушнам..
Lom sum

Не се приметува дека ми е досадно, а?
Осим шо мењам аватари почесто него шо мењам чорапи.

Драга,
Конечно еден викенд поминат без нервози.
:cuc:

Драга,

Многу јака вечер,се накрмив опасно,алал да ми е за шарската.

Срцке ,
многу се чувствувам убаво кога читам во Дневникот на сите кајганаши, само мислам дека тука .. во оваа тема можам да ги "видам" луѓето понастрана од своето его.

Драга Кајги,

Во животот се` ни се случува со причина, не треба да обвинуваме за ништо. Понекогаш драгите луѓе ги губиме на одреден период, некои луѓе ги губиме засекогаш без да имаме можност да се збогуваме со нив, понекогаш збогувањето е многу погрешно, кажуваме работи кои не требало да ги кажеме, но биднало.
Изгубив многу драги луѓе! Животот рано ми го покажа своето вистинско сурово лице. Поминаа 10 години од твојата смрт, ама како вчера да беше нашиот последен понеделник, нашето смеење и муабетење на сериозни теми. Чудно, сега сериозните теми не ми се повеќе сериозни и интересно ми е како сме размислувале тогаш. Најмила, жалам што не си тука заедно да се потсетуваме на сите работи кои тогаш не правеа среќни и тажни. Откако те нема, ми се случија толку многу работи за кои сакав да бидеш тука и заедно да ги доживееме. Навистина ми треба муабетот со тебе, ама не јас сама да ти зборувам како денес, ми требаш тука, до мене! Додека ја гледав твојата слика си мислев како би изгледала денес. Јас не сум променета, барем така ми велат, дека сум си останала иста. Можеби е така, но ти си причината поради која созреав многу порано во душата. Знам дека ништо немаше да се промени ако ти се јавев, ама барем немаше да ми биде толку тешко на душата, ќе ти го чуев гласот. Денес бев и до кај твоите. Мајка ти ми рече дека можеби малку полесно ќе ни беше на сите ако те гушневме барем уште еднаш. Најмила, и јас и ти знаеме дека тоа не е така, ама боли бе, боли!!! Те нема кога ми е убаво, те нема кога не ми е убаво, т.е. тука си, на истото место, ама не можеш да ми кажеш ништо. Мила, местото е уредено со многу цвеќиња, жолти, онакви какви што јас нејќев, ама какви што сакаше ти. Делот кој требаше да го промениме го променивме и сега изгледа поубаво, ама не можеш ниту да замислиш колку ни е тешко на душата...
Кога би те имала сега тука многу полесно би ги поминала некои јадови, знаеш на што мислам. Не ги послушав твоите совети, погрешив! Како се наближува денот одлепувам се` повеќе и повеќе. Пекол сум! Тешко на оној кој ми дојде на ред. Свесна сум, ама другите не се свесни низ што поминувам. Не одржав едно ветување кое ти го дадов. Го изгубив трпението! Ми недостасуваше денес твојот глас. Кога доаѓав ја чув твојата омилена песна и ми текнаа куп дешавки. :pos:
Најмила каде и да си те сакам и ми недостасуваш!!!

Explain to me
Just what it is you have to lose
Take a minute in my shoes
Don't you feel like you've paid your dues
Already

Mi se vrti Cry me a river u gkaa cel den -.-
Imav ubav den, za promena. Ako ne iskochev, losho kje mi beshe po zdravje. Psihichko.
Pochnav da doagjam na sebe denoive, t.e. saative.
Se nadevam kje si ostanam vakva nasilna, drska i bezobrazna bez da kenkam mng mng i kje produzham so normalen zhivot, za promena.
Si go sviram na Amelie valcerot, mesto sonatana da zeam da ja uvezhbam -.-
Grda e, previshe e detskal nemozham da ja sviram. Iam i Bah da chitam do vtornik. Oh Lord, help me ):
Mng iam za vezhbanje, mi se sobra od minatava nedela -.-
Denes pak mi rekoa deka sum oslabela i zatoa ja izedov celo chokokado :D
Da odrzhavam mora, kakvo oslabuvanje ^.-
Btw, mislam deka ubavo bi bilo da si iznajmam aparat nekoj den i da chrapam gluposti -.-
Mi fali toa hobi lately -.-
A od kupuvanje aparat nishto ne bidna /:
Looking forward to Austria, mnogu mislam na patov denovive, a ima vreme -.-
Preterano mi se ubai paikite, site mi gi falat, kaj i da otidam xD
I taka..

Пуст да е, пуст да би останал ориз кочански! Ееее драга, драга да је срече, она би била са мном али јој се нече! Не знам што чусвтсвувам моментално: носталгија, досада, љубов, тага, среќа, исполнетост, празнина.....

Да пишував на темата вчера ќе напишев само пофални зборови, убави, радосни, весели, ама денес иако се ми помина добро и ми одеше од рака, чувствувам некој внатрешен немир! Ми треба некој да ме прегрне, некој кој ќе може да ми даде толкување на она што се случува во мене!

Goodbye for now, see you soon, really soon....

Драга,
Обично ги мењам аватарите за 1-2 дена, овој не го мењам бе, ногу ми е кул, нели?
Иначе ногу си досадна више не те читам.
ча0.

Like you give a phuk.
Според некоја веб логика, постов треба да биде полн со typos, поради часот во кој е напишан и поради количеството алкохол во мене. Френкли, ми се повраќа од такви фаци. Можат да отворат форум, да се најават успешно, да се најават на месенџери и скајпови и куп сајтови за социјализација, и кога доаѓа ред да пишат нешто, се прраат греѓки као е ј пиевб , зак0н бече веќер ва,
Инаку, се дружам со глупи луѓе. Не знаат ниедно интернет меме. Не знаат ни што е тоа!!!!11one!!!eleven!1
Периодов ќе си се асоцијализирам малку. Пред компјутер, во кревет, пред фрижидер. Just the thing for meh. Geek much?

Драга кајгана

Најдобро чуство на свет е кога ќе дојдеш дома у 5 сабајле мислејќи дека е понеделник и дека за два саата треба да се будиш а тоа уствари да било недела :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom